Ajutata-ma - Am 2 heniii de disc lombare
Buna seara!
Am 2 heniii de disc lombare, una L4, una L5-S1. Mammooerar in August la L4, in Septembrie din nou in urma unui hematom. In urma celor doua intervenții am rams cu aceleași dureri pe picior de la nervul sciatic in jos pana la degete pe care le aveam înainte de operație. Am cerut și alta părere la un spital privat, crezând ca găsesc o rezolvare: soluția medicamente cu pumnul. De 5 luni o țin numai pe medicamente, unii medici recomanda kinetoterapia, alți nu. Ce sfaturi îmi dați. Mulțumesc.
Am 2 heniii de disc lombare, una L4, una L5-S1. Mammooerar in August la L4, in Septembrie din nou in urma unui hematom. In urma celor doua intervenții am rams cu aceleași dureri pe picior de la nervul sciatic in jos pana la degete pe care le aveam înainte de operație. Am cerut și alta părere la un spital privat, crezând ca găsesc o rezolvare: soluția medicamente cu pumnul. De 5 luni o țin numai pe medicamente, unii medici recomanda kinetoterapia, alți nu. Ce sfaturi îmi dați. Mulțumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Este evident ca nu putem da sfaturi fara examinare clinica directa, fara studiul imaginilor RMN.
Logic este sa mai consultati inca un neurochirurg si sa luati cat mai putine medicamente (care nu rezolva problema reala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Este evident ca nu putem da sfaturi fara examinare clinica directa, fara studiul imaginilor RMN.
Logic este sa mai consultati inca un neurochirurg si sa luati cat mai putine medicamente (care nu rezolva problema reala).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2borelia sau borelioza, cum este corect?
- 20Dureri si cracmente articulare
- 0operatie sau recuperare
- 2durere intre solduri
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 1Operație hernie de disc L4-L5
- 0Durere de spate si picior
- 0Infiltrații. -hernie de disc
- 0Recuperare după operație de hernie de disc
- 3Stenoza canalului vertebral
- 0Dureri coloana dupa operatie hernie de disc
- 0Hernie de disc operabila
- 4Operatie hernie disc lombars
- 0Hernie de disc. Este necesară sa fie făcută operația acum!?
- 5Hernie disc
- 1Oportunitate operatie disc in zona lombara
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 0Hernie de disc lombar
- 5Nevralgie pudendala?Va rog răspuns...
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: