operatie colecist persoana in varsta
Buna ziua,
Bunica mea, in varsta de 82 de ani, tocmai a fost internata in spital din cauza unei crize la colecist. Inca nu a vazut-o un medic chirurg dar, ceilalti doctori au spus ca ar trebui operata. Puteti sa-mi spuneti daca este vorba despre o operatie 'complicata' avand in vedere varsta bunicii si faptul ca are probleme si cu inima.
Va multumesc.
Bunica mea, in varsta de 82 de ani, tocmai a fost internata in spital din cauza unei crize la colecist. Inca nu a vazut-o un medic chirurg dar, ceilalti doctori au spus ca ar trebui operata. Puteti sa-mi spuneti daca este vorba despre o operatie 'complicata' avand in vedere varsta bunicii si faptul ca are probleme si cu inima.
Va multumesc.
2 comentarii
colecistectomia laparoscopica este o operatie de rutina de 30-60 de minute, deobicei pacientii suporta bine operatia pot fi mobilizati in acelasi zi. normal mult depinde si de antecedentele personale, insa o infectie a colecistului sau o piatra care produce o problema mecanica tot nu sunt variante prea bune
colecistectomia clasica, deschisa este ooperatie media, mai rar utilizata in zilele noastre. recuperarea este mult mai lunga si rata de complicatii la fel
colecistectomia clasica, deschisa este ooperatie media, mai rar utilizata in zilele noastre. recuperarea este mult mai lunga si rata de complicatii la fel
Va multumesc foarte mult pentru raspunsul dumneavoastra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2operat de ulcer duodenal si colecist - regim alimentar?
- 3Colecist deformat geometric din nastere
- 4am colecist ce inseamna?
- 0dupa operatia de colecist ! va rog din suflet ajutati-ma
- 1dureri colecist
- 3URGENT!!! Piatra blocata pe colecist
- 1colecist reflectogen
- 4URGENT - Operat de colicist degeaba
- 3colecistul. fierea?
- 0Operatie extirpare colecist
- 1Operaţie colecist
- 2Operaţie colecist
- 18Dupa operatie de colecist - febra