Off masturbarea asta...
Ce se poate intampla daca te masturbezi prea des? (cam de 3-4 ori pe zi uneori) ma poate afecta cu ceva? Am inceput sa ma masturbez de la varsta de 21 de ani si cam nu ma pot lasa (intr-adevar poate suna rusinos dar asta este adevarul) am cam 2 ani decat ma tot masturbez si am incercat sa ma las si nu reusesc; ce solutie ar exista oare ca sa scap de acest viciu? sa imi gasesc o femeie cu care sa fac sex insa nu prea ma atrag si nu sunt homo;:)
3 comentarii
nu stiu ce sa zic dar stiu ca daca te masturbezi des si la un moment dat faci o pauza>>>de o sapt sa zic>>>si dupaceea te masturbezi iarasi ai o placere mai mare dar mai scurta>>>>>ceea ce nu te sfatuiesc daca esti intr-un act sexual cu partenera(se va plictisi)
masturbarea nu afecteaza in nici un fel sanatatea.asta simte corpul tau sa faci.dar cand vei fii cu o partenera stabila incearca sa mai raresti masturbarea pt a simti placerea creata de contact sexual cu femeia.
gaseste-ti o partenera luati o revista playboy si va masturbati impreuna poate asa te atrag mai mult femeiile si nu masturbarea...daca nu consulta un pshiholog probabil ca ai un fix ca nu te poti simntii la fel de bine cu o femeie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sunt ingrijorat de o -problema- a penisului
- 5dupa doar 1-2 min am ejaculat si acest lucru ma ingrijoreaza foarte tare
- 5Masturbare aproape zilnic
- 4Masturbarea LUI.. Nefericirea mea?
- 23masturbarea duce la infertilitate?
- 10mai sunt virgin?
- 3ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura
- 7Masturbarea si efectele sale
- 3Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 2Masturbare! HELP
- 2in legatura cu masturbarea
- 8cum pot vindeca ejacularea precoce?
- 9Masturbarea oboseste?
- 3Durere spate in urma masturbarii si ejacularii
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 1Probleme cu masturbarea prea des...
- 0Pata rosie preput si inflamatie ata
- 2Masturbare rapidă
- 34Depresia si Masturbarea
- 1Se apleacă când intra in vagin
Mai multe informații despre: Masturbarea la barbati