Obrăjori puţin umflat
Buna ziua tuturor
O problema îmi chinuie mintea si somnul, fiul meu de 6 luni are obrazul stâng puţin umflat si roşu, nu exagerat, dar la o inspecţie atenta e vizibila si diferenţa de culoare si cea de mărime, ;locuiesc in Anglia:(, am fost la doctor aici si i-a dat ibuprofen si o crema de fata, nu sunt happy cu diagnosticul asta, a zis ca, daca face febra sa mergem inapoi pt antibiotic,
Problema am observat-o acum 2 saptamâni,
Nu doare, se pare ca nu-L deranjează, nu face febra.
Va rog, daca ma puteţi ajuta!
Mulţumesc anticipat
O problema îmi chinuie mintea si somnul, fiul meu de 6 luni are obrazul stâng puţin umflat si roşu, nu exagerat, dar la o inspecţie atenta e vizibila si diferenţa de culoare si cea de mărime, ;locuiesc in Anglia:(, am fost la doctor aici si i-a dat ibuprofen si o crema de fata, nu sunt happy cu diagnosticul asta, a zis ca, daca face febra sa mergem inapoi pt antibiotic,
Problema am observat-o acum 2 saptamâni,
Nu doare, se pare ca nu-L deranjează, nu face febra.
Va rog, daca ma puteţi ajuta!
Mulţumesc anticipat
2 comentarii
Cu siguranta s-a facut inspectia cavitatii bucale, s-au controlat ganglionii regionali si totul a fost normal.Este corecta incercarea de tratament pentru moment, cu Ibuprofena in daza de 40 mg/kg corp si 24 ore, impartita la 3-4 administrari.Succes!
Soţia a început de ieri administrarea, nici o schimbare deocamdată, voi reveni cu amănunte.
Mulţumesc mult!
Mulţumesc mult!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2umflaturi la fata si corp
- 5crema Vichy - umflaturi rosii, bubite + umflaturi la ochi
- 4Ma umflu la fata in jurul ochiilor si mai ales obrajilor!!!
- 3Umflatura a fetei in dreptul urechii stangi
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 3maini si fata umflate mai ales noaptea
- 3Fata si limba umflata
- 6De vreo 2-3 luni am o umflatura la obrazul stang
- 3Am toata falca dreapta foarte umflata...
- 2dupa rezectia apicala... umflatura catre ochi
- 3Umflarea fetii partea dreapta, gatului si manii
- 8Față umflată
Mai multe informații despre: fata umflata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: