Față umflată

19-04-2022
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Bună ziua! Urmez un tratament cu Mirzaten ( 1 pastilă pe zi de 45mg) de aproximativ 4 luni. Nu am avut probleme cu el, dar parca de vreo 2 săptămâni ma trezesc dimineata cu fata și degetele de la mâini umflate. Credeți ca poate fi de la pastile sau de la altceva?
8 comentarii
1
19-04-2022, ora 20:44
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Daca abia acum apar, e putin probabil. Cel mai bine, intrebati psihiatrul dumneavoastră si daca infirma, mergeti la medicul de familie sa va trimita la investigații. Pt ca astfel de simptome apar in mai multe patologii. Si e putin probabil sa le aveti pe toate, de aceea trebuie investigatii si diagnostic diferential.
1
19-04-2022, ora 21:01
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Numai bine!
1
19-04-2022, ora 21:42
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Mergeți la medicul de familie să vă dea o trimitere pentru investigații pentru a avea un diagnostic sigur.
1
19-04-2022, ora 22:14
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Sunt plecată din țara. Mi-ați putea spune cam ce investigații se fac pentru problema mea?
1
19-04-2022, ora 22:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
E posibil sa fie de la Mirzaten. Asa pare. Cititi cu atentie prospectul.
1
19-04-2022, ora 22:50
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Pe prospect scrie de glezne și picioare la reacții adverse, iar la mine sunt degetele de la mâini și fața.
1
20-04-2022, ora 08:03
Psihologie, București
La anumite medicamente se cere și alimentație fără sare și dacă se consumă sare apare o reacție de la rinichi. Uitați-vă bine în prospect dacă nu specifică și ceva legat de sare.
Sau poate fi o reacție de la rinichi la altceva. Ca să eliminați acest lucru ar trebui făcute investigații și la rinichi.
1
20-04-2022, ora 10:28
AnnaMaria29
Nu este medic/terapeut
AnnaMaria29
Am citit prospectul foarte bine, nu scrie nimic de sare. Am să merg la doctor să văd dacă am ceva. Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul