Față umflată
Bună ziua! Urmez un tratament cu Mirzaten ( 1 pastilă pe zi de 45mg) de aproximativ 4 luni. Nu am avut probleme cu el, dar parca de vreo 2 săptămâni ma trezesc dimineata cu fata și degetele de la mâini umflate. Credeți ca poate fi de la pastile sau de la altceva?
8 comentarii
Daca abia acum apar, e putin probabil. Cel mai bine, intrebati psihiatrul dumneavoastră si daca infirma, mergeti la medicul de familie sa va trimita la investigații. Pt ca astfel de simptome apar in mai multe patologii. Si e putin probabil sa le aveti pe toate, de aceea trebuie investigatii si diagnostic diferential.
Vă mulțumesc frumos pentru răspuns! Numai bine!
Mergeți la medicul de familie să vă dea o trimitere pentru investigații pentru a avea un diagnostic sigur.
Sunt plecată din țara. Mi-ați putea spune cam ce investigații se fac pentru problema mea?
E posibil sa fie de la Mirzaten. Asa pare. Cititi cu atentie prospectul.
Pe prospect scrie de glezne și picioare la reacții adverse, iar la mine sunt degetele de la mâini și fața.
La anumite medicamente se cere și alimentație fără sare și dacă se consumă sare apare o reacție de la rinichi. Uitați-vă bine în prospect dacă nu specifică și ceva legat de sare.
Sau poate fi o reacție de la rinichi la altceva. Ca să eliminați acest lucru ar trebui făcute investigații și la rinichi.
Sau poate fi o reacție de la rinichi la altceva. Ca să eliminați acest lucru ar trebui făcute investigații și la rinichi.
Am citit prospectul foarte bine, nu scrie nimic de sare. Am să merg la doctor să văd dacă am ceva. Vă mulțumesc frumos pentru răspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Degete umflate si vinete de la picioare
- 4Mi s-au umflat degetele mari de la picioare
- 6fata umflata, dupa ce am facut 3 infiltratii cu diprophos, am luat 2 flamexin si 2 midocalm
- 4degete umflate...
- 3Deget umflat si vanat. Unghie crescuta in carne.
- 4la ora de sport m-am lovit la deget, e vanat si umflat
- 6Anul trecut mi s-a umflat laba piciorului mai ales in zona degetului mare
- 0Degete umflate si mancarimi
- 16dureri insuportabile ale degetelor mainii
- 1Mi se umflă degetele de la mâini
- 2Deget de la picior, umflat, rosu din senin
- 1Mancarime la mana, urmata de umflarea ei si durere
- 1Degete umflate
- 0Durere deget - mana dreapta
- 0Erizipel?
- 5Artrita de la sapa ?
- 2Păreri: degetul mare mă doare, am furnicături și nu pot folosi mâna