Obosesc foarte repede
Am vreo 2 saptamâni de când am nişte stării ciudate, au început cu dureri in piept sau mai mult ca o apăsare si la fel si la inima, am ajuns la spital mi S a zis k am nevralgie...dar eu tot nu m-a simt bine...mai nou obosesc f repede dacă urc 2 etaje îmi creste pulsul...Nush cât de grav este...nu pot lua pastile ca m-a înec cu ele, d abia mananc 😓 Nush dacă e cv grav sau nu...mi am făcut EKG totul a ieşit bn si radiografie la plămâni, la fel ce as putea avea...zi de zi m-a simt rău...simt ca nu am aer ca nu pot respira...
8 comentarii
poate fi o stare de preinfarct
este nevoie de testul de efort la Cardiologie
este nevoie de testul de efort la Cardiologie
Mergeţi la medic si cereţi analize pt tiroida, aveam cam aceleaşi simptome si sufăr de hipertiroidie.
Am întrebat pentru a afla un răspuns, nu pentru a m-a speria, nu am avut niciodată probleme cu inima, si preinfarct mie cam greu sa cred k am...am aj in aceea zi la spital mi au făcut EKG nu au zis cv ca as avea, si am si numai 27 de ani...m aţi cam speriat
nu ai scris nici varsta, nici KG care le ai asa ca acela era cel mai mare risc conform simptomelor
alta posiblitate este refluxul gastro-esofagian care prin acidul gastric irita esofagul si poate da asa dureri
alta posiblitate este refluxul gastro-esofagian care prin acidul gastric irita esofagul si poate da asa dureri
Buna ziua. Este normal ca atunci cand urcati doua etaje sa va creasca pulsul si sa obositi. De cat timp sunt dificultatile la inghitire? Se intampla ca, dupa masa sau la aplecarea inainte, sa va vina mancarea inapoi sau acru in gura (asa cum a spus si dl doctor, refluxul gastro-esofagian poate cauza o simptomatologie asemanatoare cu cea descrisa de dv)? Sunteti o persoana mai anxioasa, va suparati sau va nelinistiti usor (simptomatologia dv poate avea si cauze de ordin psihologic)?
Am avut si probleme cu reflux gastro si am luat gaviscon, si sunt si o persoana care mă speri din orice, apăsarea in piept mi-a trecut, dar acum am o alta problema in dreptul inimi ptn mai jos simt ca am cv care m-a apasă pe inima, si knd îmi fac masaj pe coasta in locul unde simt apăsarea simt ca am ceva, ceva ce e depus pe coasta, o perioada destul de lunga d vreo 2 ani am făcut atacuri de panica, imediat m-a panichez, chestia asta la inima o am de vreo 2 ani, apare si dispare, dupa ce fac masaj îmi mai trece, ce ar putea fi???
Simptomele dv, cu foarte mare probabilitate, au o importanta componenta indusa psihologic. Incercati sa va gasiti diferite preocupari si sa nu va mai ganditi la faptul ca ati avea ceva.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5nu reusesc sa imi revin
- 4simt intepaturi in zona inimii si obosesc repede
- 3Subfebrilitate, obosela, inapetenta
- 629anxietate incurabila
- 10test helicobacter pylori pozitiv
- 10Investigatie EEG, oare suficient?
- 4Tiroida?
- 3ameteli si oboseala
- 3Tulburare somn, stres, oboseala, dureri ale inimii
- 6Completare 1 tratament insomnie
- 7urinari dese (20-30 ori), candida genitala+posibil si orala, oboseala continua
- 4Nu reusesc sa ma mai gasesc pe mine
- 1oboseala
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 4Migrena si lesin + voma, frisoane si senzatie de oboseala
- 7Nu mai stiu ce sa fac.. sunt agitat, obosit si fara energie
- 0ameteala, dureri zona occipitala, sensibilitate la lumina, oboseala
- 8Obosesc foarte repede
- 6Durere cap, vedere slaba, transpiratie, oboseala, ajutor!!!
- 2Anxietate sau altceva? Cineva cu simptome asemănătoare?
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: