Oase care pocnesc/trosnesc umar stang
Buna ziua! As avea doua intrebari.
1. De o perioada tot imi trosneste umarul, simt ca si cum oasele nu ar mai sta "lipite", iar in ultimele zile am observat ca imi trosnesc si oasele din jurul gatului, din umar in umar. Oare ce ar putea fi?
2. Am primit bilet de trimitere de la doctorul de familie la ortopedie si as vrea sa stiu unde as putea sa merg cu acel bilet. Trebuie doar la stat sau merge si la privat? Si de ce pot benefia cu acel bilet de trimitere?
Multumesc!
1. De o perioada tot imi trosneste umarul, simt ca si cum oasele nu ar mai sta "lipite", iar in ultimele zile am observat ca imi trosnesc si oasele din jurul gatului, din umar in umar. Oare ce ar putea fi?
2. Am primit bilet de trimitere de la doctorul de familie la ortopedie si as vrea sa stiu unde as putea sa merg cu acel bilet. Trebuie doar la stat sau merge si la privat? Si de ce pot benefia cu acel bilet de trimitere?
Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua.
Cu biletul de trimitere puteti sa mergeti la orice policlinica ce accepta bilet de trimitere. Cautati intai policlinica si dati telefon sa intrebati. Aveti dreptul cu el la consultatie gratuita. Sau la spital de stat.
Cu biletul de trimitere puteti sa mergeti la orice policlinica ce accepta bilet de trimitere. Cautati intai policlinica si dati telefon sa intrebati. Aveti dreptul cu el la consultatie gratuita. Sau la spital de stat.
Nu stiu ce inseamna policlinica. Deci cel mai probabil, la un spital de stat sa ma duc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3articulatii care trosnesc continuu, la orice miscare
- 4Durere de gat (il trosnesc mereu)
- 4imi pocnesc oasele in zona pieptului si ma doare cand respir adanc
- 5de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele
- 6Am nascut de 2 luni si de atunci nu ma simt bine
- 0Trosniri al oaselor
- 4de cand ma stiu obisnuiesc sa imi "trosnesc oasele"
- 8trosnirea oaselor de la solduri
- 0Trosnituri de genunchi la copil de 6 ani
- 11articulatii care trosnesc
- 1Pot sa trozneasca incheieturile din cauza aerobicului si a fitness-ului?
- 1Genunchiul trosneste
- 1Trosnituri ale oaselor.
- 3Artroza șold la tineri. Este normal sau o altă afecțiune?
- 1Trosnire excesiva police stâng
- 2Imi troznesc majoritatea oaselor
Mai multe informații despre: trosnirea oaselor de ce trosnesc articulatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: