Oare unde este limita?

38 comentarii 1 2
0
25-11-2012, ora 22:57
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Indiferent ce s-ar intampla in viata asta, eu n-as fura sotul alteia. Lasa concluziile astea putin parsive, lasa-l pe Jung. Sunt prea stapana pe viata mea si pe mine incat sa-mi permit sa-mi sustin opiniile.
Iar in cazul tau, e vorba de principii morale si etice pe care eu le am, iar tu nu, de-aceea si vad buba din relatia ta.

Curata-ti viata de impuritati. Atat si nimic mai mult.
0
26-11-2012, ora 09:47
smaralde
Nu este medic/terapeut
smaralde
Ciorapel... eu nu apar pe nimeni... cred ca de fapt nici nu mai discutam "problema Cristinei"... e o problema de viata aici pana la urma.
Eu nu spun ca e bine sa sa se ajunga aici... dar cred cu convingere ca daca cineva e vinovat in toata povestea asta acesta este EL... pe care toata lumea l-a uitat... el e cel care NU trebuia sa faca ce-a facut. Crezi ca i-a fost greu, avand cu 10-11 ani mai mult si probabil mult mai multa experienta, s-o seduca si s-o faca sa se indragosteasca de el ??? Crezi ca i-a fost greu s-o manipuleze apoi... dovada ca mai mananca acum si bataie si tot nu poate spune "gata". Ciorapel... viata nu-i o linie dreapta... din pacate... si niciodata sa nu spui "niciodata"... ca nu se stie.
0
05-12-2012, ora 22:22
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cristinica ai crescut cumva intr-o familie monoparentala ?! Ce poti sa ne spui despre relatia cu parintii tai ?

Punctul doi, cred ca nu este suficient 'sa te rogi prin biserici' ci trebuie sa ceri sfatul si ajutorul unui preot printr-o spovedanie, acum este si o perioada potrivita ! Daca iti este greu sa abordezi unul, ii poti cere preotului paroh (sau altuia) o rugaciune pt sfintirea casei (sfestanie) si apoi sa-i spui si de restul problemelor !

Sper sa nu fie cu suparare ! Bafta !

P.S. Ciorapel interesante sfaturile tale, insa cam brutale, cam neslefuite ! :)
0
08-12-2012, ora 19:41
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cristinica mai exista si varianta de a ajunge la biserica in imprejurari mai fericite, de exemplu la botez :), apoi lucrurile vor evolua in mod natural intr-un sens sau altul !

Iti dorim fertilitate maxima ! :)
0
10-12-2012, ora 13:30
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
Cristinica: ce ai dorit sa afli la postarea initiala a acestui subiect?
0
21-03-2013, ora 20:14
utilizator_24568
Nu este medic/terapeut
utilizator_24568
Cristinica, trebuie sa repar ceva:

Imi cer scuze ca am fost cam dura.
De la un moment incolo, m-am bagat ca musca in...lapte.

Poate revii si primesti raspunsurile acelea DE CARE AI NEVOIE.

Numai bine!
0
02-04-2013, ora 20:59
Ionica2011
Nu este medic/terapeut
Ionica2011
Cristinica a scris:
Ma batut de multe ori, si de fiecare data, nu am vrut sa acceptam nici eu nici el ca s-a terminat. Ultima data parca s-a dezumanizat. Eram in concediu impreuna si si-a amintit de 'infidelitatea' mea. Ma batut foarte rau (cu siguranta ma putea omora). S-a intamplat de 5-6 ori in decurs de vreo 3 luni. Iar in interiorul meu traumele s-au acumulat...pe zi ce trece mai mult. Acum nu mai pot merge nici la serviciu.ma simt sleita de puteri.

El in ce calitate isi permite sa va loveasca.DE Amant???E extrem de grav.E bine niste limite sa nu fie trecute.Eu cu sotia mea si cand ridicam vocea avem o limita si apoi pastram o oarecare distanta o vreme.Adica totul trebuie sa aiba o limita.
"Infidelitate dvs " in sensul ca vroiatati sa incepeti o viata adevarata???
Cereti mai mult de la viata va rog?
Stiu ce inseamna insa sa nu te scapi de anumite persoane care folosesc forta ca li se pare ca sunt superiori !!Ca poseda pe alttiii ca si cand ar fi o proprietate!
Daca nu o sa luati taurul de coarne, sa aveti om care sa va fie alaturi, ruda etc, prieteni de familie care sa va fie alaturi ca sa il puteti infrunta, eventual o reclamatie la politie.Nu veti face nimic, veti ramane o femeie de mana a doua care oricand nu aveti nici un drept.
Intemeiati-va o familie!Cereti ajutorul lui Dumnezeu in viata dvs.
Incepeti o viata noua !Caci ceea ce spuneti mi se pare dezlipit dintr-un film de groaza!!!
0
30-10-2015, ora 13:57
NIKO63
Nu este medic/terapeut
NIKO63
acum am descoperit povestea ta intrind intimplator pe acest forum si m-a impresionat. Dar pentru ca a trecut atit de mult timp sper sa -ti fi rezolvat problema grava de viata care o aveai. Cum iti mai este ?
Adaugă un comentariu / răspuns
38 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul