Oare am amenoree?
Buna ziua!, am doar 17 ani iar ciclul mentrual imi vine odata la doua luni si atunci am scurgeri foarte abundente, oare sufar de amenoree? Va rog sa-mi raspundeti cat, ai repede.
3 comentarii
Amenoree inseamna absenta ciclului menstrual. Tu ai menstruatie deci nu lipseste deci nu ai amenoree. Ai un ciclu menstrual neregulat care e oarecum normal la varsta ta. Spun "oarecum" pentru ca pot fi si alte cauze mai grave si pentru asta trebuie sa consulti un medic.
Te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta si sa mergi la un control ginecologic, intrucat nu este chiar normal ca la varsta de 17 ani sa ai probleme de genul acesta. Menstruatia ar trebui sa apara lunar.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nu stiu ce e cu mine, am 13 ani si nu am ciclu
- 5in urma cu un an am inceput sa am amenoree..
- 3amenoree... si imi doresc mult un copil
- 2Amenoree de 6 luni, rog ajutor!
- 5amenoree de 4-5 luni
- 3durere la san! ajutor!
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 6vreau un bebe... nu am avut menstruatie 1 an si cateva luni
- 1lipsa ciclului menstrual
- 1Dispariţia menstruaţiei
- 3amenoree secundara in urma unui control endocrinologic,.. tratament cu Duphaston
- 3Nu creste in inaltime asociat cu lipsa menstruatiei
- 0amenoree de trei luni
- 0Amenoree
- 0Un răspuns va rog!?
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!
- 1Lipsa ciclu menstrual cu sterilet Mirena
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 0Lipsa menstruatiei in alăptare
Mai multe informații despre: Amenoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: