Oare am amenoree?

Buna ziua!, am doar 17 ani iar ciclul mentrual imi vine odata la doua luni si atunci am scurgeri foarte abundente, oare sufar de amenoree? Va rog sa-mi raspundeti cat, ai repede.
3 comentarii

Amenoree inseamna absenta ciclului menstrual. Tu ai menstruatie deci nu lipseste deci nu ai amenoree. Ai un ciclu menstrual neregulat care e oarecum normal la varsta ta. Spun "oarecum" pentru ca pot fi si alte cauze mai grave si pentru asta trebuie sa consulti un medic.

Te sfatuiesc sa vorbesti cu mama ta si sa mergi la un control ginecologic, intrucat nu este chiar normal ca la varsta de 17 ani sa ai probleme de genul acesta. Menstruatia ar trebui sa apara lunar.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.
Mergi la medic pentru un consult, este foarte important, si sa nu-ti fie rusine sa iti intrebi mama.
Poti cere o trimitere la ginecologie de la medicul de familie, astfel nu vei plati consultatia. Daca se face ecografie, atunci pe aceea o platesti.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5in urma cu un an am inceput sa am amenoree..
- 1anticonceptionalele pot cauza lipsa menstruatiei
- 2Am 25 de ani si pana acum nu am avut niciodata menstruatie..
- 5amenoree de 4-5 luni
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 6anticonceptionale fara ciclu
- 5lipsa menstruatiei de doua luni
- 2amenoree de aproape un an
- 2Amenoree secundara urmata de endometrita cronica...fara tratament in Italia
- 1Tratament amenoree
- 1Amenoree
- 0menstruatie
- 1Din doua în doua luni
- 1Întârzierea menstruației
- 0Nu am menstruatie de 3 luni de zile!