o secretie alba pe capul penisului de o saptamama
de o saptamana imi tot apare o secretie alba pe capul penisului si e urat mirositoare dar si cand beau multe lichide urinez foarte frecvent puteti prescrie un tratament?? multumesc anticipat
3 comentarii
Din pacate nu se poate prescrie un tratament asa de usor. Trebuie investigata respectiva secretie pentru a stabili cu certitudine daca este o infectie bacteriana (gen gonoree, chlamydia) sau fungica ( candida). Trebuie sa va adresati unui medic urolog pentru o cultura a secretiei si tratamentul corespunzator.
dar poate fi ceva grav ????? nus cum sa va zic ca mie cam rusine si as vrea sa pot scapa de aceasta problema de unul singur de aceia am apelat la internet nus cum sa zic sa imi recomandati ceva care ar putea avea efect
In conditiile in care nu doriti sa va prezentati la un doctor, acestea ar fi variantele de tratament in functie pe afectiunile posibile:
- uretrita gonococica, o doza unica de antibiotic. Sunt recomandate: Ceftriaxona, Ciprofloxacina - de preferat injectabil
- uretrita cu Chlamydia, Azitromicina in doza unica sau tratament timp de 7 zile cu Doxaciclina ori Eritromicina.
- in infectia uretrala cu Trichomonas - Metronidazol 7 zile sau Tinidazol 5 zile + protector hepatic ( Hepatoprotect, Hepaid, Sargenor, Liv 52)
- uretrita candidozica - Fluconazol 150 mg doza unica + Clotrimazol crema local.
- uretrita gonococica, o doza unica de antibiotic. Sunt recomandate: Ceftriaxona, Ciprofloxacina - de preferat injectabil
- uretrita cu Chlamydia, Azitromicina in doza unica sau tratament timp de 7 zile cu Doxaciclina ori Eritromicina.
- in infectia uretrala cu Trichomonas - Metronidazol 7 zile sau Tinidazol 5 zile + protector hepatic ( Hepatoprotect, Hepaid, Sargenor, Liv 52)
- uretrita candidozica - Fluconazol 150 mg doza unica + Clotrimazol crema local.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35scurgere alba, urat mirositoare - penis
- 2O Substanta alba de genul iaurtului.AJUTOR!
- 3am o iritatie pe penis si sunt piele se secreta o substanta albicioasa si capul este rosu
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 2bubite pe penis si o secretie albicioasa
- 1secretie alba care inconjoara pielea din capul penisului
- 2Problema cu pielea ce acopera capul penisului
- 3Miros urat si o secretie alba pe penis
- 9Mancarimi si secretie... pe penis
- 0De 3 zile am o problema- mazga alba dimineața pe penis, ma ustura
- 0Secretie urat mirositoare, usturime in timpul urinarii/ erectie
- 2Secretie alba pe capul penisului
- 0Mancarime preput
Mai multe informații despre: secretia albicioasa pe capul penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: