o porblema oftalmologica

20-05-2006
sorin1
Nu este medic/terapeut
sorin1
Am descoperit siteul intamplator, cautand pe google niste raspunsuri legate de problema mea. Iata in ce consta: de vreo 6 zile ochiul drept imi lacrimeaza. Nu este rosu, dar in ultima zi parca pleopele s-au umflat foarte putin. Cand imi apare o lacrima vederea mi se intetosaza. De vreo 4 zile am incercat tratament cu Afacort dar nu pare sa dea rezultate. De obicei lacrimile sunt insotite de o substanta gelatinoasa care se depune dupa evaporarea substantei lichide.
Am asigurat o igiena a fetei spalandu-ma des cu apa si sapun insintand in zona ochiului problema. O alta observatie este ca nu am simtit dureri in globul ocular dar ma cam ustura pleoapele de la atata palpat si sters cu batista. Este foarte deranjant pentru ca vad oarecum neclar.
Ma voi duce la medicul de familie luni dar mi-ar prinde bine inca un sfat.
2 comentarii
0
23-05-2006, ora 00:00
Dr. Adam Evelina
Identitate neconfirmată
Dr. Adam Evelina
Daca tot nu rezolvati in cateva zile va recomand ceaiul oftalmic ce contine silur si spray-ul de la Aloe Vera care va vor rezolva in 2-3 zile
0
23-05-2006, ora 00:00
sorin1
Nu este medic/terapeut
sorin1
Va multumesc pentru raspuns. Am fost luni la doctor am pierdut o gramada de ore pe acolo si am asteptat dupa asistenta care nu parea prea interesata de treaba pe care ar fi trebuit sa o faca. Am fost consultat de o doamna medic oftalmolog care a dat diagnosticul de "sunt infundate". Am dedus ca e vorba de canalele care fac legatura dintre ochi si gura. Am suportat operatiunea de desfundare a acestor canale. A fost un soc pentru mine. Nu m-a durut dar nu credeam ca e posibil sa experimentezi asa ceva la oftalmolog. Asistenta a folosit o practic o sula pe care a introdus-o sub ochi si apoi o siringa prin care mi-a introdus un lichid care a ajuns apoi pe gat. Repet: nu a durut, dar m-am speriat serios cand am vazut instrumentele. Mi-au dat si niste picaturi Actovegin o picatura in fiecare ochi seara si TobraDex 1 picaturi in fiecare ochi de 4 ori pe zi. Am dat pe ele 262.000. Sper sa imi folosesca. AU trecut deja 36 de ore de cand am suportat aceasta interventie si ma simt bine. Problema pare sa fi disparut. Continui tratamentul pana pe saptamana viitoare cand sunt iar chemat la control. Multumesc mult pentru sfat si pentru site. E foarte interesant si util, sper sa aveti destule resurse ca sa il mentineti online. Mult succes si sper sa nu va deranjeze daca mai pun intrebari din cand in cand ca am o gramajoara de probleme medicale. Am ajuns la concluzia ca multi dintre doctorii pe care i-am consultat nu au facut decat sa imi vanda un medicament. Sper ca de aici sa obtin informatii dezinteresate.
Adaugă un comentariu / răspuns