acum 6-7 ani mi-au aparut niste pete
am 29 de ani, in urma cu6-7 ani mi-au aparut niste pete pe gat, burta, spate si maini.medicul mi-a dat Biazol, mi-au mai disparut putin dar la soare imi apar iar.exista vreun tratament naturist?Ce sa fac?
2 comentarii
Probabil ca aveti pitiriazis versicolor. In acest caz ar trebui sa faceti un tratamen antimicotic nu naturist! Incercati cu Lomexin crema intr-o singura aplicatie, seara, timp de 10 zile. Daca petele reapar la soare inseamna ca nu aveti pitiriazis si trebuie sa va vada alt dermatolog!
Atata timp cat nu aveti un diagnostic stabilit de un medic dermatolog, este dificil sa puteti gasi chiar si un tratament naturist.
Dupa stabilirea diagnosticului corect, eventual dupa ce incercati toate metodele recomandate, daca nu va rezolvati problema, puteti incerca si cu Deniplant. Repet, puteti incerca, pentru ca nu va costa nimic acesta incercare de o luna de zile.
Dupa stabilirea diagnosticului corect, eventual dupa ce incercati toate metodele recomandate, daca nu va rezolvati problema, puteti incerca si cu Deniplant. Repet, puteti incerca, pentru ca nu va costa nimic acesta incercare de o luna de zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3alergie de la o crema
- 2Pete rosiatice pe fese
- 10pete maronii pe picior
- 3pete in zona inghinala
- 5pete pe fund ca un fel de "taieturi" mov
- 24pete albe pe corp
- 0pete mici de culoare rosie pe piele
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 6Sange dupa scaun, probleme cu ficatul.
- 3pete pe piele scuamate si tari
- 4pete pe corp
- 0Pete inchise la culoare pe corp
- 1pete mici intre sani si in zona anghinala... de la stres?
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 2Pete zona inghinala si pelvis
- 0Pete albe pe piept - boala?
- 1Pete pe piele la copil 2 ani
- 0Pete pe piele
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
- 1Pată pe spate (2 poze)
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: