O nebuna, neglijenta cu pruncul sau de o luna | Forumul Medical ROmedic

O nebuna, neglijenta cu pruncul sau de o luna

21-03-2011
Chast
Nu este medic/terapeut
Chast
Am pe facebook pe una de prin zona, tocmai ce a nascut. Mare-n mare, a facut copilul sa-i faca-n ciuda fostului care n-a mai ramas cu ea, care si-a schimbat numarul si toate datele apoi, sa fie de negasit.

In fine, asta n-ar fi problema, insa distruge copilul ala!! Inca-i mai da lapte si bea alcool ca nesimtita, poze cu ea, cu paharele la gura si sticlele goale!! Asa a facut si in timpul sarcinii, bea fara oprire. Acum de parca nu era indeajuns, LASA COPILUL SA DOARMA DE LA 8-9 SEARA PANA DIMINEATA LA 7-8!!! Fara a-i da de mancare, fara a-i schimba scutecele, NIMIC!! Am zis ca hai, cu alcoolul mau e cum mai e. Sunt nebune care se drogheaza in timp ce alapteaza. Dar asta acum, isi lasa si copilul mort de foame.. DECI AJUTOR!! Nu stiu daca sa ma bag, sa-i zic, s-o las in pace.. Habar n-am, doar ca ma roade pe dinauntru sa vad asa ceva...
7 comentarii
0
21-03-2011, ora 17:18
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Eu cred ca ar trebui sa te gindesti la copil, deci anunta protectia copilului sub anonimat daca te temi de reactia acestei :"mame".Nu e drept ca un copil sa fie supus la un asemenea tratament mai ales de cea care ia dat viata.
0
21-03-2011, ora 21:03
utilizator_97952
Nu este medic/terapeut
utilizator_97952
Ar trebui sa se simta ea jenata, si sa isi faca griji pentru copil, anunta pe cineva care ar rezolva problema si sa ii ia copilul. Apoi va fi ea judecata la randul ei nu trebui sa o judecam noi.
0
22-03-2011, ora 02:10
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!

Chast, vă rog cu insistenţă, sesizaţi ANPFDC-ul.

_
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului
Adresa : Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7,
Sector 1, BucureÅŸti, Cod poÅŸtal 010322
Tel: 021-315.36.33, 021-315.36.30, 021-310.07.89, 021-310.07.90
Fax: 021-312.74.74
E-mail: office@anpfdc.ro
Program relaţii cu publicul:
luni: 8:30 - 18:30
marţi - vineri: 8:30 - 16:30
_

Vă rog să postaţi în cadrul acestui topic link-ul contului de Fb al persoanei care îşi neglijează voit copilul. O voi contacta via Facebook. Mulţumesc.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire ÅŸi respect,
Nick
0
06-04-2011, ora 20:13
sebastian1
Nu este medic/terapeut
sebastian1
am uitata sa specific in mesjul anterioar mai avem o problema bebelusul de 3 sapt se constipa ce pot face?am incercat supozitoarele cu glicerina
0
08-04-2011, ora 14:17
Stimate dle Sebastian1,

Mergeţi cu bebeluşul dv. la medicul pediatru. Dacă bebeluşul dv. se hrăneşte doar cu lapte de la sânul mamei, într-o oarecare măsură, este normal să facă scaun mai rar, chiar şi doar de 3 ori pe săptămână, însă dacă alimentaţia lui conţine şi lapte praf, aici s-ar putea să se cantoneze problema (dacă îi daţi şi lapte praf, vă rog să vă asiguraţi că nu i-l administraţi în concentraţie mai mare decât cea recomandată!).
Dv., în mod personal, îl puteţi ajuta prin masaje gentile pe burtică şi prin asigurarea unei hidratări optime, printre altele (de foarte multe ori un bebeluş se constipă din cauza faptului că părinţii nu îi dau suficient de multă apă, fără ca ei să îşi dea seama, fapt pentru care sugarul se deshidratează!).
Humana Milchzucker este un preparat foarte eficient pentru eliminarea constipaţiei funcţionale specifice sugarilor, de pildă, dar se administrează doar dacă este prescrisă de un medic pediatru.
Consultaţi medicul pediatru şi rugaţi-l să vă ajute!
_
NU îi administraţi nimic copilului fără aviz medical, din auzite, adică după ureche.
Puteţi consulta chiar şi un medic homeopat, homeopatia fiind recunoscută pe plan mondial datorită rezultatelor sale excepţionale în ceea ce priveşte tratarea constipaţiei infantile, şi nu numai.
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
0
20-04-2011, ora 13:16
sebastian1
Nu este medic/terapeut
sebastian1
BUNA ZIUA AM UN BEBELUS DE O LUNA SI O SAPTAMANA SI AVEM DERMATITA ATOPICA, MEDICYL NE-A RECOMANDAT TRIXENA SI BAITA CU TARATE DE GRAU.AU MAI DISPARUT BUBITELE DAR CELE DI CAP SUN REZISTENTE, PE FATA AU RAMAS DOAR COJITE.NU STIU CE SA LE FAC
0
27-08-2011, ora 00:03
Salve!
Stimate dle Sebastian1, reconsultaţi medicul care v-a recomandat ce aţi menţionat în mesajul dv. anterior şi informaţi-l că dermatita atopică a copilului dv. nu s-a vindecat în totalitate. Vă va recomanda al tratament!
Dacă nu doriţi să consultaţi acelaşi medic, consultaţi altul!
Toate cele bune,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Reflexe nou-născut
  • Nu e normal la nou-născut
  • Evaluarea nou-născutului
  • VeÈ›i deveni părinÈ›i? Iată ce trebuie să aveÈ›i în vedere
  • Mângâierile sau lipsa acestora în copilărie se poate vedea în gene
  • SimÈ›ul olfactiv, utilizat pentru recunoaÈ™terea copilului nou-născut
  • Jucăriile noului născut - care sunt È™i cum le alegem?
  •