O nebuna, neglijenta cu pruncul sau de o luna
Am pe facebook pe una de prin zona, tocmai ce a nascut. Mare-n mare, a facut copilul sa-i faca-n ciuda fostului care n-a mai ramas cu ea, care si-a schimbat numarul si toate datele apoi, sa fie de negasit.
In fine, asta n-ar fi problema, insa distruge copilul ala!! Inca-i mai da lapte si bea alcool ca nesimtita, poze cu ea, cu paharele la gura si sticlele goale!! Asa a facut si in timpul sarcinii, bea fara oprire. Acum de parca nu era indeajuns, LASA COPILUL SA DOARMA DE LA 8-9 SEARA PANA DIMINEATA LA 7-8!!! Fara a-i da de mancare, fara a-i schimba scutecele, NIMIC!! Am zis ca hai, cu alcoolul mau e cum mai e. Sunt nebune care se drogheaza in timp ce alapteaza. Dar asta acum, isi lasa si copilul mort de foame.. DECI AJUTOR!! Nu stiu daca sa ma bag, sa-i zic, s-o las in pace.. Habar n-am, doar ca ma roade pe dinauntru sa vad asa ceva...
In fine, asta n-ar fi problema, insa distruge copilul ala!! Inca-i mai da lapte si bea alcool ca nesimtita, poze cu ea, cu paharele la gura si sticlele goale!! Asa a facut si in timpul sarcinii, bea fara oprire. Acum de parca nu era indeajuns, LASA COPILUL SA DOARMA DE LA 8-9 SEARA PANA DIMINEATA LA 7-8!!! Fara a-i da de mancare, fara a-i schimba scutecele, NIMIC!! Am zis ca hai, cu alcoolul mau e cum mai e. Sunt nebune care se drogheaza in timp ce alapteaza. Dar asta acum, isi lasa si copilul mort de foame.. DECI AJUTOR!! Nu stiu daca sa ma bag, sa-i zic, s-o las in pace.. Habar n-am, doar ca ma roade pe dinauntru sa vad asa ceva...
7 comentarii
Eu cred ca ar trebui sa te gindesti la copil, deci anunta protectia copilului sub anonimat daca te temi de reactia acestei :"mame".Nu e drept ca un copil sa fie supus la un asemenea tratament mai ales de cea care ia dat viata.
Ar trebui sa se simta ea jenata, si sa isi faca griji pentru copil, anunta pe cineva care ar rezolva problema si sa ii ia copilul. Apoi va fi ea judecata la randul ei nu trebui sa o judecam noi.
0
22-03-2011, ora 02:10
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!
Chast, vă rog cu insistenţă, sesizaţi ANPFDC-ul.
_
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului
Adresa : Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7,
Sector 1, BucureÅŸti, Cod poÅŸtal 010322
Tel: 021-315.36.33, 021-315.36.30, 021-310.07.89, 021-310.07.90
Fax: 021-312.74.74
E-mail: office@anpfdc.ro
Program relaţii cu publicul:
luni: 8:30 - 18:30
marţi - vineri: 8:30 - 16:30
_
Vă rog să postaţi în cadrul acestui topic link-ul contului de Fb al persoanei care îşi neglijează voit copilul. O voi contacta via Facebook. Mulţumesc.
_
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Cu iubire ÅŸi respect,
Nick
Chast, vă rog cu insistenţă, sesizaţi ANPFDC-ul.
_
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului
Adresa : Bulevardul G-ral Gheorghe Magheru nr. 7,
Sector 1, BucureÅŸti, Cod poÅŸtal 010322
Tel: 021-315.36.33, 021-315.36.30, 021-310.07.89, 021-310.07.90
Fax: 021-312.74.74
E-mail: office@anpfdc.ro
Program relaţii cu publicul:
luni: 8:30 - 18:30
marţi - vineri: 8:30 - 16:30
_
Vă rog să postaţi în cadrul acestui topic link-ul contului de Fb al persoanei care îşi neglijează voit copilul. O voi contacta via Facebook. Mulţumesc.
_
Cu iubire ÅŸi respect,
Nick
am uitata sa specific in mesjul anterioar mai avem o problema bebelusul de 3 sapt se constipa ce pot face?am incercat supozitoarele cu glicerina
0
08-04-2011, ora 14:17
Stimate dle Sebastian1,
Mergeţi cu bebeluşul dv. la medicul pediatru. Dacă bebeluşul dv. se hrăneşte doar cu lapte de la sânul mamei, într-o oarecare măsură, este normal să facă scaun mai rar, chiar şi doar de 3 ori pe săptămână, însă dacă alimentaţia lui conţine şi lapte praf, aici s-ar putea să se cantoneze problema (dacă îi daţi şi lapte praf, vă rog să vă asiguraţi că nu i-l administraţi în concentraţie mai mare decât cea recomandată!).
Dv., în mod personal, îl puteţi ajuta prin masaje gentile pe burtică şi prin asigurarea unei hidratări optime, printre altele (de foarte multe ori un bebeluş se constipă din cauza faptului că părinţii nu îi dau suficient de multă apă, fără ca ei să îşi dea seama, fapt pentru care sugarul se deshidratează!).
Humana Milchzucker este un preparat foarte eficient pentru eliminarea constipaţiei funcţionale specifice sugarilor, de pildă, dar se administrează doar dacă este prescrisă de un medic pediatru.
Consultaţi medicul pediatru şi rugaţi-l să vă ajute!
_
NU îi administraţi nimic copilului fără aviz medical, din auzite, adică după ureche.
Puteţi consulta chiar şi un medic homeopat, homeopatia fiind recunoscută pe plan mondial datorită rezultatelor sale excepţionale în ceea ce priveşte tratarea constipaţiei infantile, şi nu numai.
_
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
Mergeţi cu bebeluşul dv. la medicul pediatru. Dacă bebeluşul dv. se hrăneşte doar cu lapte de la sânul mamei, într-o oarecare măsură, este normal să facă scaun mai rar, chiar şi doar de 3 ori pe săptămână, însă dacă alimentaţia lui conţine şi lapte praf, aici s-ar putea să se cantoneze problema (dacă îi daţi şi lapte praf, vă rog să vă asiguraţi că nu i-l administraţi în concentraţie mai mare decât cea recomandată!).
Dv., în mod personal, îl puteţi ajuta prin masaje gentile pe burtică şi prin asigurarea unei hidratări optime, printre altele (de foarte multe ori un bebeluş se constipă din cauza faptului că părinţii nu îi dau suficient de multă apă, fără ca ei să îşi dea seama, fapt pentru care sugarul se deshidratează!).
Humana Milchzucker este un preparat foarte eficient pentru eliminarea constipaţiei funcţionale specifice sugarilor, de pildă, dar se administrează doar dacă este prescrisă de un medic pediatru.
Consultaţi medicul pediatru şi rugaţi-l să vă ajute!
_
NU îi administraţi nimic copilului fără aviz medical, din auzite, adică după ureche.
Puteţi consulta chiar şi un medic homeopat, homeopatia fiind recunoscută pe plan mondial datorită rezultatelor sale excepţionale în ceea ce priveşte tratarea constipaţiei infantile, şi nu numai.
_
Cu iubire creştină şi respect, dorindu-vă toate cele bune,
Mr. Nick
BUNA ZIUA AM UN BEBELUS DE O LUNA SI O SAPTAMANA SI AVEM DERMATITA ATOPICA, MEDICYL NE-A RECOMANDAT TRIXENA SI BAITA CU TARATE DE GRAU.AU MAI DISPARUT BUBITELE DAR CELE DI CAP SUN REZISTENTE, PE FATA AU RAMAS DOAR COJITE.NU STIU CE SA LE FAC
0
27-08-2011, ora 00:03
Salve!
Stimate dle Sebastian1, reconsultaţi medicul care v-a recomandat ce aţi menţionat în mesajul dv. anterior şi informaţi-l că dermatita atopică a copilului dv. nu s-a vindecat în totalitate. Vă va recomanda al tratament!
Dacă nu doriţi să consultaţi acelaşi medic, consultaţi altul!
Toate cele bune,
Nick
Stimate dle Sebastian1, reconsultaţi medicul care v-a recomandat ce aţi menţionat în mesajul dv. anterior şi informaţi-l că dermatita atopică a copilului dv. nu s-a vindecat în totalitate. Vă va recomanda al tratament!
Dacă nu doriţi să consultaţi acelaşi medic, consultaţi altul!
Toate cele bune,
Nick
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7afectiune oculara nou nascut
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 5conjunctivita la nou nascut
- 10Intrebare disperata
- 6Cum si cu ce va trebui sa il ingrijesc pe bebe?
- 0surplus de proteina la un nou-nascut
- 1bebelusi la 22 zile de viata are mucusori.
- 4bebele meu s-a nascut cu unghiutele cu o tenta de violet pe jumatate
- 7Zona fara par - scalp nou nascut
- 1ploapa umflata
- 2Fata mea vomita la fiecare masa si din cand in cand stranuta are 7 zile
- 0Bebelus nu mananca
- 1Nou nascut care are multa glera
Mai multe informații despre: Nou-nascutul Ingrijirea nou-nascutului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: