Nou nascut care are multa glera | Forumul Medical ROmedic

Nou nascut care are multa glera

19-09-2020
Irina86
Nu este medic/terapeut
Irina86
Buna seara !!! Va rog frumos sa ma luminati...am nascut 3 zile in urma prin cezariana...si bebele tot imi face hipersalivatie sau glera ii iese si pe nas si pe gura...am impresia ca se sufoca...mai regurgiteaza prin somn...aici la maternitate (sunt in Franta)moasele spun ca este normal.azi mi-a facut de 2 ori acest lucru...si au luato s-o aspire...intrebarea mea este ce ma fac eu cind plec acasa?? Si care este cauza???in mod normal stiu ca prima zi nou nascutii elimina glera
Vreau sa specific ca face aceasta de cind s-a nascut
In timpul sarcinii de la 7 luni imi sughitea in burta in fiecare zi si foarte des...
Multumesc
1 comentarii
0
19-09-2020, ora 21:37
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Din ceea ce povestiți nu pare o situație îngrijorătoare! După externare puteți continua aspirarea secrețiilor folosind o pară de cauciuc (sau un aspirator adecvat). Succes !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nu e normal la nou-născut
  • Evaluarea nou-născutului
  • VeÈ›i deveni părinÈ›i? Iată ce trebuie să aveÈ›i în vedere
  • Jucăriile noului născut - care sunt È™i cum le alegem?
  •