O mai pot salva pe mama mea de hemiplegie?
Numele meu este Ioana si am o multime de intrebari in ceea ce priveste acest subiect:hemiplegia. In urma cu 2 ani, mama mea in varsta de 56 ani a facut un accident vascular cerebral.A fost operata la Iasi dupa 4 zile de la accident.Cheagul de sange a fost localizat profund, asa ca doctorii au fost cam rezervati in privinta reusitei operatiei.Totusi a supravietuit, dar acum dupa 2 ani si 2 luni a facut progrese minore:sta in sezut si are o tentativa de mers doar sustinuta din greu.A facut tratament in tot acest timp:tanakan, aspenter, ramipril 5 mg si cerebrolizin cate 10 fiole pe luna cu pauze de 3 -4 luni intre reprize.Acum ia sermion si pramistar.Recuperarea ei este lenta facuta de mine :masaj, ture scurte prin casa.A facut doar pt scurt timp stimuli electrici si masaj la un camin de batrani.Sunt disperata si trista ca o femeie energica cum era ea a ajuns sa stea numai in pat. CE-AS MAI PUTA FACE?Alte tratamente, statiuni sau ce? In speranta primirii unui raspuns va multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete