Dungi negre cerul gurii
Buna ziua,
Mi-au aparut cateva afte pe cerul gurii. Cand m-am uitat atent, am constatat ca pe bolta palatina (zona tare, care preceda incisivii) am dungi negre. Adica striatiile naturale ale cerului gurii sunt negre.
Cat de tare sa ma ingrijorez?
Mi-au aparut cateva afte pe cerul gurii. Cand m-am uitat atent, am constatat ca pe bolta palatina (zona tare, care preceda incisivii) am dungi negre. Adica striatiile naturale ale cerului gurii sunt negre.
Cat de tare sa ma ingrijorez?
1 comentarii
Bună ziua,
dungi negre pe bolta palatina pot fi cauzate de o varietate de factori, inclusiv de obiceiuri precum fumatul sau consumul de alimente sau bauturi pigmentate, dar si de alte probleme de sanatate, cum ar fi infectii fungice sau bacteriene. Este posibil ca aftele pe care le-ati mentionat sa fie legate de aceasta problema, dar este important sa discutati cu medicul dentist pentru a stabili cauzele exacte ale striatiilor negre si a afelor si pentru a primi tratamentul adecvat, daca este necesar.
De asemenea, daca aveti si alte simptome, cum ar fi durere sau inflamatie, ar trebui sa faceti o programare cat mai curand posibil cu medicul dentist pentru a fi examinat. Este intotdeauna mai bine sa identificati si sa tratati problemele cat mai devreme posibil, astfel incat sa evitati complicatiile mai grave.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
dungi negre pe bolta palatina pot fi cauzate de o varietate de factori, inclusiv de obiceiuri precum fumatul sau consumul de alimente sau bauturi pigmentate, dar si de alte probleme de sanatate, cum ar fi infectii fungice sau bacteriene. Este posibil ca aftele pe care le-ati mentionat sa fie legate de aceasta problema, dar este important sa discutati cu medicul dentist pentru a stabili cauzele exacte ale striatiilor negre si a afelor si pentru a primi tratamentul adecvat, daca este necesar.
De asemenea, daca aveti si alte simptome, cum ar fi durere sau inflamatie, ar trebui sa faceti o programare cat mai curand posibil cu medicul dentist pentru a fi examinat. Este intotdeauna mai bine sa identificati si sa tratati problemele cat mai devreme posibil, astfel incat sa evitati complicatiile mai grave.
Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.
Să ne auzim cu bine,
Dentistul Meu:
Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog
Zâmbim împreună din 2007.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma mananca cerul gurii
- 4Umflatura in cerul gurii
- 1cerul gurii
- 1basici pe cerul gurii si in esofag
- 6Inflamatii in cerul gurii
- 8puncte rosii pe cerul gurii
- 5Umflatura dureroasa pe cerul gurii
- 3Mica umflatura in cerul gurii
- 3Inflamatie cerul gurii/palatina, extrem de dureroasa
- 1Noduli în cerul gurii
- 6Polip/papilom pe valul palatin
- 0Pata rosie pe cerul gurii
- 4Albirea arcadei faringiene
- 1Umflatura in cerul gurii, durere usoara la apasare si mancarime.
- 2Galben pe bolta palatina. Ce poate fi?
- 1Pata pe cerul gurii
- 0Cerul gurii
- 3Buba in cerul gurii.
Mai multe informații despre: cerul gurii dungi negre cerul gurii