Dureri oase
De 4-5 ani am început sa simt nişte dureri puternice la oasele de la gambe. La început durerea apărea doar daca imi era rece, acum apare cand alerg sau fac orice alta mişcare mai grea dar si cand imi este rece! Daca la început durerea era doar in periada rece a anului acum apare si vara! Ma puteţi ajuta cu un diagnostic sau cu un sfat?
3 comentarii
Buna ziua!
Cu mare probabilitate va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare fizica. Prin urmare, trebuie sa evitati eforturile agresive pentru membrul inferior (de tip jogging) si, in general, sa reduceti nivelul eforturlui fizic.
NU am inteles insa tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic-inflamatorii, vasculare etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare fizica. Prin urmare, trebuie sa evitati eforturile agresive pentru membrul inferior (de tip jogging) si, in general, sa reduceti nivelul eforturlui fizic.
NU am inteles insa tocmai esentialul: sex, varsta, greutate/inaltime, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice, neurochirurgicale, metabolice, reumatologic-inflamatorii, vasculare etc.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Am 21 de ani, feminin, 160 cm si 60 kg, sunt studenta iar ca activitate fizica 6 zile pe saptamana cate 1-3 ore pe zi. Nu am avut nici o fractura, de reumatism nici nu se pune problema, din cand in cand se intampla sa imi amorteasca gambele chiar daca nu stau intr-o pozitie incomoda
Buna ziua!
Cu mare probabilitate va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare fizica. Prin urmare, trebuie sa evitati eforturile agresive pentru membrul inferior (de tip jogging) si, in general, sa reduceti nivelul general al efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Cu mare probabilitate va confruntati cu un sindrom de supra-solicitare fizica. Prin urmare, trebuie sa evitati eforturile agresive pentru membrul inferior (de tip jogging) si, in general, sa reduceti nivelul general al efortului fizic.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri musculare si de articulatii, fetita 7 ani
- 1dureri de oase
- 5simt dureri osteoarticulare din ce in ce mai mari
- 13De o sapatamana: dureri lombare, mictiuni dureroase, dureri abdominale, inghinale si articulare
- 10dureri de oase in timpul alaptatului
- 6Boala Behcet - informatii, sfaturi
- 18efectele stresului
- 4ma doare de mor in spatele genuchiului acolo la indoitura genuchiului...
- 17Durere in coapsa stanga
- 9dureri de articulatii de cateva zile
- 0dureri articulare numai noaptea
- 0durere oase
- 6Articulatii zgomotoase plus durere, uneori
- 5am dureri la degetele de la maini
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 4dureri de oase
- 1Durere articulatii mana stanga
- 4Dureri oase copil 10 ani.ajutor
- 1Dureri osteoarticulare sau alta problema?
Mai multe informații despre: durerea osteoarticulara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: