O alimentatie pentru un organism sanatos

08-01-2010
clubtrend
Nu este medic/terapeut
clubtrend
Va salut!

De ceva ani observ cum ma indrept catinel catinel catre o varsta la care organismul nu mai cere pentru crestere.
Punctual, am 25 de ani, in curand 26, 1.92m si 92kg.

Rugamintea mea pentru o persoana avizata sau pentru o persoana experimentata este nu de a-mi prezenta o dieta caci cel mai probabil n-am sa ma tin de ea ci de a-mi recomanda un meniu zilnic in general, tipuri de alimente pe care ar trebui sa le consum zilnic, saptamanal sau ocazional, cantitati aproximative, combinatii "bune" si combinatii neindicate etc.

Modul meu de viata este iarasi important banuiesc - pana la 20-21 de ani faceam karate de trei ori pe saptamana, faceam ture cu bicicleta, mergeam pe jos, baschet ocazional etc., eram o persoana activa fizic.
In ultimii ani am inceput incetul cu incetul sa renunt la cate o activitate fizica, ajungand acum sa merg aproape numai cu masina, sa lucrez 8h pe zi la birou, nu mai fac sport, ocazional merg pe jos (cand nu-s grabit!:)) ), (sex zilnic daca are importanta de natura sa influenteze o alimentatie), sunt o fire foarte energica (n-am stare si singura activitate fizica de birou este ori urcatul treptelor ori miscatul rapid si agitat din picioare stand pe scaun).

Va multumesc foarte frumos pentru eventuale recomandari!

T
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.