nu vrea sa vorbeasca la gradinita

21-10-2009
florenta mia
Nu este medic/terapeut
florenta mia
Am o fetita de 4 ani si 8 luni. De anul trecut merge la gradinita. Problema este ca ea nu vrea sa vorbeasca deloc la gradinita. A vazut-o si consilierul gradinitei, si ne-a recomandat sa mergem la un psihiatru. In luna februarie 2009 am fost la Marie Curry si i-a recomndat ENCEPHABOL. I-am administrat un flacon (suspensie). Intre timp i-am schimbat gradinita pt ca acolo nu vroia sa mearga deloc, plangea... Aici este putin mai bine, numai plange, dar tot asa este, nu vrea sa vorbeasca, daca scoate un cuvant. A fost diagnosticata ca are un blocaj emotional. Intrebarea mea este pot sa-i administrez din nou Encephabol si pe ce durata? Acasa e un copil normal, vorbeste foarte mult dar cu persoanele straine se blocheaza, chiar si cu copiii.

Va multumesc
2 comentarii
0
21-10-2009, ora 12:47
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu mai indopati copilul cu chimicale! Este inca la o varsta frageda si daca are blocaj emotional, numai prin dialog, chiar cu un psihoterapeut bun si cu rabdare se rezolva. Sunt copii care protesteaza in felul acesta. Incercati sa aduceti acasa copii cu care sa se simta in largul sau si treptat va avea incredere si in anturajul de la gradinita. Multa rabdare si nu pedepsiti sau certati copilul pentru mutenia lui! Daca nu are retard diagnosticat si vorbeste acasa mergeti la un terapeut altfel il traumatizati si mai mult. Sanatate!
0
21-10-2009, ora 12:58
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Va sfatuiesc sa mergeti la un medic homeopat cu copilul. Exista un remediu homeopat (natural si fara efecte adverse) care vindeca o astfel de problema. Nu-i mai dati nici un medicament caci nici nu ii ajuta si ii si dauneaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul