nu vorbeste

13-06-2012
nedealina25
Nu este medic/terapeut
nedealina25
una ziua...am un baietel de 3 ani jumatate...si nu prea vb deloc de fapt de la varsta de 2 luni a pronuntat cuvinte ca mama, tata...pana in prezent cand pronunta doar cuvinte...dar nu le introduce intr-o conversatie...acesta este sanatos din punct de vedere medical...dar nu stiu ce sa zic...eu ii citesc povesti, ii repet sunete, onomatopee.fac lectii de logopedie dar mi se pare incapatanat deoarece este preocupat mai mult de joaca si nu de lectii???o fi oare neatentia o vina???ast raspuns urgent...va multumesc
1 comentarii
0
26-01-2013, ora 20:45
danielaTl
Nu este medic/terapeut
danielaTl
nu cred ca la doua luni a pronuntat mama, tata, dar probabil te-ai referit la varsta de doi ani.
Daca ai o vizita la un neuropsihiatru infantil si acesta iti confirma starea de sanatate mentala a copilului, nu ai de ce sa-ti faci griji. si baietelul meu a vorbit mai tarziu (pe la 3 ani) dar progresele au fost semnificative dupa un an de gradinita.
oricum nu ii strica logopedia sau orice altfel de stimulare verbala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul