Nu tolerez nici un fel de medicament
Am fost diagnosticat cu corona virus am luat tratamentul prescris am ieșit din carantina dar treptat sa înrăutățit am anemie mi a afectat si inima problema este că orice medicament prescris apar reacțile adverse
Echipa ROmedic susține vaccinarea COVID-19.
4 comentarii
La ce dracu ați făcut site-ul daca nu răspunde nici un medic
E imposibil de spus daca nu tolerati nici un medicament, ca reactie la astfel de probleme piata suplimentelor alimntarea si a substantelor identic biologice a luat amploare.
Acest gen de produse contin doar substante care le gasiti in mod natural in corpul dumneavoastra si care au un rol biologic studiat.
Este posibil sa nu aveti nevoie de nici un medicament sau supliment, lasati-va un ragaz, faceti anumite analize pentru a vedea daca exista vreo carenta, pot fi carente de vitamine, minerale, oligolelente, care va pot afecta starea de sanatate si care au o rezolvare simpla directa.
Daca nu puteti inedifica nici o carenta, puteti merge la un consult homeopat, poate rezolva intr-un mod optim daca ceva a luat-o razna fara vreun factor extern prezent.
Covidul este o infectie polimorfa, personal am facut enterita fara alte determnari (dupa vaccinare), exista psibilitatea sa lase sechele de nautura autiomuna sau alte tulburari ale sistemului imunitar, dar de multe ori nu e singura cauza, se suprapune pe probleme prexistente.
Acest gen de produse contin doar substante care le gasiti in mod natural in corpul dumneavoastra si care au un rol biologic studiat.
Este posibil sa nu aveti nevoie de nici un medicament sau supliment, lasati-va un ragaz, faceti anumite analize pentru a vedea daca exista vreo carenta, pot fi carente de vitamine, minerale, oligolelente, care va pot afecta starea de sanatate si care au o rezolvare simpla directa.
Daca nu puteti inedifica nici o carenta, puteti merge la un consult homeopat, poate rezolva intr-un mod optim daca ceva a luat-o razna fara vreun factor extern prezent.
Covidul este o infectie polimorfa, personal am facut enterita fara alte determnari (dupa vaccinare), exista psibilitatea sa lase sechele de nautura autiomuna sau alte tulburari ale sistemului imunitar, dar de multe ori nu e singura cauza, se suprapune pe probleme prexistente.
Ce fel de tratament ați luat când ați avut covid?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sechele COVID
- 2Probleme respiratorii postcovid
- 3Simptome post Covid
- 3Am antecedente post Covid.Sunt înmărmurit.
- 4Dispnee dupa Covid 19
- 4Urmari covid
- 0CT pulmonar
- 0Tensiune mică
- 3PostCovid- simptome, probleme, rezultat RMN - ”mici AVC sechelare”
- 4Efecte secundare post Covid
- 1Simtul mirosului
- 4Post covid
- 21Insomnie după Covid 19
- 18Insomnie dupa Covid
- 1Gadilat in gat si tuse
- 2Simptome post Covid