Nu stiu daca sunt bolnav
Am vrut sa consult un medic dar pur si simplu nu s-a ivit ocazia. Dar acum ca am gasit acest forum, vroiam sa intreb daca stie cineva daca simptomele care le am sunt din cauza unei raceli la cap (asa mi-a zis o cunostinta).
Singurele simptome care le am se manifesta dimineata, ca ma scol cu urechile infundate si cu un fel de urdori galbene la baza genelor. In rest ma simt perfect sanatos, nu ma doare capul, fac destul de des miscare, ma simt excelent, doar ca pana acum cateva luni niciodata nu m-am mai sculat cu urechile infundate sau acel gen de urdori.
Singurele simptome care le am se manifesta dimineata, ca ma scol cu urechile infundate si cu un fel de urdori galbene la baza genelor. In rest ma simt perfect sanatos, nu ma doare capul, fac destul de des miscare, ma simt excelent, doar ca pana acum cateva luni niciodata nu m-am mai sculat cu urechile infundate sau acel gen de urdori.
3 comentarii
Posibil sa fie o mica infectie in nas (sinuzita ), nasul comunicand cu ochii prin canalul nasolacrimal. Mergi sa iti faci un exudat nazal la un laborator la o clinica privata. Neaparat sa ceri analiza cu antibiograma si antifungigrama. Nu stiu daca pot da un nume de clinica, dar nu oriunde se face antibiograma. Fii atent si intereseaza-te inainte, ca altfel degeaba o faci, ne stiind la ce antibiotic este sensibila bacteria, -in caz ca iese ceva. Eu tind sa cred ca da. Urechile infundate pot fi tot de la sinuzita, de ex, daca incerci sa inghiti tinundu-te de nas ai sa vezi ca ti se infunda urechile. Controleaza-ti si tensiunea, - si de la asta pot sa ti se infunde urechile - asta pentru ca spui ca faci sport oricum ar trebui sa o controlrzi.
Cel mai bine, fa-le pe amandoua. As spune sa te grabesti sa-ti faci analiza, sinuzita este o infectie foarte aproape de creier si nu te joci cu asa ceva, mai les ca ti se infunda si urechile si o ai de ceva timp. Poti sa ai sinuzita si fara nas infundat ! Multa sanatate.
Cel mai bine, fa-le pe amandoua. As spune sa te grabesti sa-ti faci analiza, sinuzita este o infectie foarte aproape de creier si nu te joci cu asa ceva, mai les ca ti se infunda si urechile si o ai de ceva timp. Poti sa ai sinuzita si fara nas infundat ! Multa sanatate.
In sfarsit un raspuns! Multumesc mult! O sa tin cont.
OK, dar sa tii cont si de graba si sa faci analiza cat mai curand. Nu dureaza decat 3 secunde + drumul la laborator si aflii ce este... partea cu infundatul urechilor nu e buna !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete