nu stiu ce am

Buna ziua, am avut probleme in trecut cu spasmofilia, dar acum nu stiu sigur daca a revenit, ma simt foarte obosita, capul ma doare rau si mai ales seara, parca se zbate ceva in cap de la ceafa vine in fata spre ochii, si in acele momente mi se intuneca vederea, parca vad in ceata, am si nod in gat, imi pierd vocea si ma doare si spatele, parca ceva ma apasa in dreptul plamanilor.Am fost si mi-am facut analizele complet la singe si mi-au iesit bune, doctorul a zis ca nu e nimic , totul este bine, dar eu tot ma simt rau.Cateodata si inima ma supara, am palpitatii si ma inteapa, muschii mi se contarcta si maxilarul se inclesteaza parca nu pot sa deschid gura, am fost si am facut si un EKG, si tensiunea mi-a fost luata a fost 11 cu 5, au zis ca totu e in regula, nu stiu ce sa fie.Daca puteti sa mi dati un sfat.Va multumesc mult. Sanatate la toata lumea.
1 comentarii

Daca spui ca rezultatele la analize sunt bune inseamna ca spasmofilia nu a revenit.Si faptul ca in special seara ai probleme poate ca de vina este munca si stresul de peste zi.Un control endocrinologic ar fi binevenit.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Operatie tiroida
- 1Nodul pe trahee/Tiroidita autoimună
- 0Premenopauza
- 1Tiroidita si biotina
- 1Menopauza si diabetul
- 1Macroadenom hipofizar
- 3Diabet tip 2
- 2Regim prediabet
- 2Hipotiroidie infraclinica in tratament.tiroidita cronica autoimuna cu nodularizare
- 1Osteoporoza, cancer de san, ZOMETA (biofosfanat)