NU stiu cat mai am de trait

20-12-2010
Veto
Nu este medic/terapeut
Veto
Nu pot sa dorm din cauza ca respir in timpul somnului gresit adika am un cascat si cand imi vine cascatul ma intorc de pe o parte pe alta. Somnul meu e chinuitor dorm cu ceai de valeriana de o luna de zile si chiar si cu acest ceai simt cum ma foiesc si nu am aer sa respir aceasta problema am avut-o si in timpul zilei dar acum s-a agravat noaptea (nu am nimic la plamani, la inima nimic, ) toti m-au trimis la psiholog pentru ca le-am spus ca am consumat etnobotanice timp de 4 luni.
Am senzatia ca viata mea se va opri intr-una din urmatoarele nopti printr-o lipsa acuta de aer ajutati-ma va rog cu un sfat mi-au afectat creierul pot sa mai fac ceva?

si imi placea atat de mult viata si nu nu cred ca sunt atacuri de panica cred ca e creierul.
1 comentarii
0
26-08-2011, ora 09:57
purman
Nu este medic/terapeut
purman
ideea e urmatoarea...tu ai mai consumat oricat de putzin in timpul asta de o luna? pt.ca stiu de la mine ca daca mai bagi treaba se prelungeshte...inca ceva?..ce perioada de consum ai avut inainte de luna asta?...ai tras cateva luni non stop?.pt.ca in functie de cat de mare a fost perioada, shi prob.cu somnul se va regla in mai putzin sau mult timp.ceaiurile sunt bune:valeriana shi somn linistit, potzi incerca shi extraveral sau diazepam daca ai.toata ideea e sa nu mai bagi praf in sistem ever..agonia se va prelungi...numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.