Nu stiu cat de grav este

prietenul meu a fost la urolog, ia fost facut un test din scurgere:coci gram negativ genul neisseria.frotiu colorat, MGG si Gram, numeroase granulocite neutrofile, macrofage, celulele epitleale, frecvent coci in diplo gram negativ intra si extra celular.ce inseamna?el este de 2 luni bolnav.la inceput a avut o scurgere si dupa cateva zile i sa umflat genunchiul.are legatura cu scurgerea?acum este internat in spital si ii este administrat antibiotic.cat este de grav?si cam in cat timp scapa de infectie?multumesc
6 comentarii

Trebuie sa se intoarca cu rezultatu tot la urolog sa i se prescrie tratament.

tratament ia fost dat antibiotic, a fost tinut 2 saptamani in spital azi l-au externat diagnostic uretrita cronica nespecifica, epididimita cronica, colecistopatie cronica nelitiazica, artrita genunchi drept, litiaza renala.el nu e inca vindecat si lau externat i-au mai dat tratament pt 5 zile.ce pot sa fac mai departe unde sa il duc?

Buna! O sa trec direct la subiect. De ceva vreme am niste mancarimi in zina intima, arsuri, usturimi. M-am gandit ca este de la detergentul pe care in folosesc, insa de cateva zile mi-au aparut niste pete maronii-rosiatice(ca niste basicute) atat pe incheietura piciorului cat si in spre zona intima. Ce sa fie? Mentionez ca nu am mers la nici un control ginecologic pana acum. Astept raspuns URGENT!

@ AdriaElena18
Cititi despre herpesul genital si uitati-va si pe pozele de pe Google sa vedeti daca despre asta poate fi vorba.
Mergeti de urgenta la medicul ginecolog.
Cititi despre herpesul genital si uitati-va si pe pozele de pe Google sa vedeti daca despre asta poate fi vorba.
Mergeti de urgenta la medicul ginecolog.

@ clara_p
Nu este vorba despre herpes genital. Nu sunt basici, sunt nispe pete maronii ca si cele de la pitiriazis versicolor( am aceasta bacterie) nu stiu insa daca se localizeaza si in zona incheieturii piciorului sau doar pe spate, brate gat etc.
Nu este vorba despre herpes genital. Nu sunt basici, sunt nispe pete maronii ca si cele de la pitiriazis versicolor( am aceasta bacterie) nu stiu insa daca se localizeaza si in zona incheieturii piciorului sau doar pe spate, brate gat etc.

@ AdriaElena18
Asa ati scris ca sunt ca niste basicute.
Mergeti neaparat sa va vada un medic ginecolog.
Chiar daca va spune cineva pe forum ce e si ce tratament sa luati (ceea ce nu se va intamplat), tot medicul trebuie sa va prescrie reteta. Eventual compensata.
Asa ati scris ca sunt ca niste basicute.
Mergeti neaparat sa va vada un medic ginecolog.
Chiar daca va spune cineva pe forum ce e si ce tratament sa luati (ceea ce nu se va intamplat), tot medicul trebuie sa va prescrie reteta. Eventual compensata.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: