nu reusesc sa am contact sexual

12-07-2012
andreideyu
Nu este medic/terapeut
andreideyu
am 22 de ani si nu am avut pana in prezent contact sexual. sunt mai timid de felul meu si poate aceea e cauza. am incercat cu prietena mea de 2-3 ori...dar cand ajung la preludiu, nu mai am penisul in erectie, pur si simplu nu mai pot sa fac nimic, vreau sa trec la penetrare...dar din nou nu mai am penisul in erectie si orice as face nu reusesc nimic. recunosc pe tot parcursul, sunt stresat, am niste emotii puternice, mai ca tremur tot.stiu ca aici e problema, dar cum as putea sa o rezolv. am primit mai multe raspunsuri precum relaxare, sa nu fiu stresat.dar e greu. ceva mai concret, daca ati putea sa ma ajutati?sau ceva exemple... am multi prieteni care au patit ca mine, dar au trecut cu bine.
4 comentarii
0
12-07-2012, ora 21:18
Niku2020
Nu este medic/terapeut
Niku2020
Din cauza masturbarii poate fi, te masturbezi des ? Inceteaza cuasta :) si erectie va fi, daca nu pleaca la urolog pentru o consultatie..
0
13-07-2012, ora 13:03
andreideyu
Nu este medic/terapeut
andreideyu
a fost o perioada cand nu m-am masturbat timp de 2 saptamani, dar tot nimic, nu am reusit nimic.ma gandesc ca in principal ar fi emotiile, dar nu le pot controla...sa incerc oare sa vorbesc cu un urolog? sa am ceva probleme oare si sa am nevoie de tratament?
0
15-07-2012, ora 00:40
toniandrei
Nu este medic/terapeut
toniandrei
poate fii din cauza emotiilor, inainte de actul sexual cu prietena ta bea 2 pahare de vin rosu sau ceva tare si ametestete putin asa treci mai bine peste emotii, dar ai grije sa nu folosesti alcolul prea mult ca mai apoi sa ai surprize :D, ca vb aia nu sti ce faci la bautura si o lasi pe fatuca insarcinata ;), bafta " da-i la cretze" :))
0
11-08-2012, ora 15:36
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
@andreideyu

Este, cred, din cauza emotiilor, incearca pana vei reusi, la un moment dat acest trac se va diminua sau poate chiar va disparea si vei fi mai dezinhibat. Tineretea si lipsa de experienta sunt de vina... :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Copilul exagerat de timid
  •