ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Nu rămân însărcinată. Help.

16-05-2022
c.m.perutzu
Nu este medic/terapeut
c.m.perutzu
Buna seara. Am o problema și aș dori câteva sfaturi. Am 32 de ani, am 2 copilași din căsătoria anterioară și acum cu actualul ne chinuim de 10 luni sa facem un bebe și nu iese. Folosesc metoda calendarului dar în zadar. Cu ceilalți băieței am rămas repede însărcinată, cu cel mare am rămas din prima, și cu cel mic după 7 luni. Precizez că contactele noastre sexuale sunt cam rare, asta însemnând sâmbăta și duminica, al meu fiind plecat săptămânal, doar in weekend ne vedem.dar chiar sa nu se fi nimerit perioada fertila niciodată ? Am devenit cam obsedata de asta. In fiecare luna când știu că se apropie data ciclului mă gândesc oare luna asta vine ? după fiecare contact sexual, la fel mă gândesc oare acum voi rămâne ? Fac teste luna de luna înainte cu o zi, doua de ciclu. Ce se mai întâmplă e că după fiecare contact sexual, când el ejaculează înăuntru mă doare burta o perioada, o zi, doua...dar asta numai când el ejaculează înăuntru. Mulțumesc de răspunsuri și scuzați romanul
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul