ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Nu pot sa raman insarcinata!

30-12-2018
GabriellaAlex
Nu este medic/terapeut
GabriellaAlex
Buna seara! Am 26 de ani. Acum 3 ani eram in anul 2 de facultate si am ramas insarcinata. Mama soacra m-a sfatuit ca nu-i pentru mine sarcina in facultate si am facut un chiuretaj. Acum un an jumatate, mai aveam un semestru din facultate, am ramas iar. Din nou m-a sfatuit sa nu-l tin pentru ca luasem o perioada lunga augumentin 1000 mg ptr o infectie la o masea, aproximativ o luna, si am luat o pastila avortiva. Acum am depistat ca intre timp nu mai pot ramane insarcinata, sotul meu vine si pleaca din Olanda, am aflat ca am ovare polichistice, dureri constante de burta. Am avut chiar si un chist de 4 cm care s-a diminuat cu anticonceptionale timp de 2 luni. Apoi am trecut pe duphaston cate 2 saptamani timp de 3 luni. Tot nu reusesc sa raman. Ciclul nu era foarte dereglat, am fost cam la timp la doctor. Ciclul nu este foarte dereglat, imi vine cam la o saptamana intarziere, cu tot cu tratament. L-am oprit acum, astept ceva rezultate, ptr ca a venit sotul acasa, dar tot nu-mi da pace durerea de burta care mie imi spune ca iar isi fac de cap chisturile. Nu mai stiu ce sa fac si ce sa cred. Durerea a persistat in cele 2 luni fara taratament dupa ce am terminat cu anticonceptionalele si inca o luna din duphaston. Apoi s-a oprit timp de 2 luni, cu mici pauze si acum nu-mi da pace, abia ce mi-a trecut menstruatia de 5 zile. O sa-mi fac o ecografie peste o saptamana sau 2, dar pana atunci, am nevoie macar de un sfat, o indrumare, oricare ar fi ele. Momentan nu lucrez si numai la asta imi sta capul toata ziua.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul