Ajutati-ma; incercam de 3 ani sa facem un bebe si nu reusim
Eu si sotul meu incercam de 3 ani sa facem un bebe si nu reusim.am facut analize peste analize.medici.testele la ovulatie le-am facut de 5 ori de fiecare data au iesit bine.sotul a facut testul de sperma de 2 ori si la fel a iesit bine.am facut de toate.nu am nimic din pct de vedere medical si totusi nu reusesc sa raman gravida.noi traim in anglia si de 5 luni luam cele mai bune suplimente de aici pt a face un bebe.nimic.toti doctorii spun ca suntem sanatosi si sa nu ne facem probleme.de fumat fumam amandoi dar nu in exces.eu 3 4 pe zi el in jur de 5 6.deci nu e wow.doar stresul ma distruge.am ciclul regulat la 28 30 de zile de cand ma stiu luna trecuta mi-a intarziat 4 zile am zis ca asta e gata.dupa 4 zile a venit si mi-a curs 2 picaturi.am lasat 1 sapt am facut test negativ.nu stiu ce sa mai fac.cum sa mai fac.ma apropii de 30 de ani si incep sa imi pierd orice speranta.
4 comentarii
Nu stiu daca ati verificat si permeabilitatea trompelor, daca ati exclus malformatii uterine...sunt multe lucruri specific in cuplul infertil. Cand toate au fost excluse se trece la proceduri de inseminare sau fertilizare in vitro in unele situatii.
Da da.am facut test si mi s-au desfundat trompele anul trecut
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Vreau bebe
- 1Nu reusesc sa raman insarcinata - Logest?
- 0Vreau sa raman insarcinata!!!!
- 0Nu pot sa raman insarcinata!
- 0Nu raman insarcinata de 3 ani. Interpretare rezultate hormonale...
- 1Despre sarcină, credeți-mă ca sunt disperată și imi pierd orice speranță că voi avea un bebe !
- 0Infertilitate?
- 0Infertilitate, ne luptam de aproape 2 ani sa facem un bebe dar nu vine.
- 0Ne dorim un copil și nu vine încă
- 1Ne dorim un copil
- 0Nu rămân însărcinată. Help.
- 0Nu rămân insarcinata
Mai multe informații despre: nu raman insarcinata