Despre sarcină, credeți-mă ca sunt disperată și imi pierd orice speranță că voi avea un bebe !

25-02-2019
Laura Andreea
Nu este medic/terapeut
Laura Andreea
Bună seara, mă numesc Andreea si am 20 de ani, de un an de zile împreună cu soțul meu încercăm să avem un bebe însă toate încercările au fost în zadar, am facut teste peste teste si degeaba. Tin să precizez că menstruatia mea nu e regulata, uneori imi întârzie alteori imi vine mai devreme decât deobicei. Pe 24 februarie mi-a venit menstruatia, tot în acea zi am avut contact sexual neprotejat, posibil sa rămân însărcinată? Am tot auzit despre Profecund că este bun și dupa administrarea cu acest medicament chiar la unele persoane au dat rezultate, întrebarea mea este dacă pot lua profecund fara recomandarea medicului și cât timp să iau, credeți-mă ca sunt disperată și imi pierd orice speranță că voi avea un bebe ! Vă rog din suflet să imi dati un sfat! Va multumesc frumos
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul