nu mai vreau sa doara
Am polidiscopatie cervicala si am urmat diverse tratamente in zadar.Am mai facut fizioterapie, acupunctura, masaj, am purtat guler cervical 3 luni.Incotro sa ma mai indrept?Ma confrunt cu mari dureri de cap si de mana si nu stiu ce as mai putea face.Medicul mi-a spus ca nu ar fi de operat inca dar nu mai pot sa suport durerile. Ce ma sfatuiti, VA ROG?
3 comentarii
Incercati si ceva care poate ajuta cu adevarat. Un tratament homeopat la un medic cu experienta.
multumesc de raspuns.Am incercat diverse tratamente de la mai multi medici dar fara rezultat.D-voastra ce imi recomandati?
Leziuni degenerative discale C3-C6 cu:amprentari discale, productii osteogene marginale, modificari de artroza interapofizara si decelarea unor protruzii de material disco-ligamentar la nivel postero-median c3- c6.Rectitudine segmentara de profil c3-c6.Acesta e rezultatul rmn.Orice recomandare sau sfat este binevenita.Trebuie sa duc la control din nou dar imi e frica de o eventuala operatie.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Tratament epilepsie
- 0Se poate obține grad de handicap sau pensie cu discopatie lombară? Și pot avea două grade?
- 1Intrerupere tratament - Scleroza multipla
- 2Suspecta scleroza multipla
- 1Autism adulti
- 5Ajutor! Posibil SLA?
- 0Vertij vindecat - există tratament
- 1Parkinson Tratament Levodopa
- 2Cum iau Pentoxi Retard și pramistar
- 1Amorțeala degete