nu mai am pofta de mancare
In urma cu 2 luni am simtit ca ceva nu mai este in ordine cu pofta mea de mancare. Tot ce vroiam sa mananc erau fructele, supe foarte slabe(fara carne, doar legume), lactate si cateva prostioare. Acum pur si simplu imi este greata de mancare. Mananc foarte rar si nu mancaruri tocmai sanatoase. Sunt in clasa a 12a si ma intreb daca stresul ar putea fi o cauza a lipsei poftei mele de mancare, sau ar exista posibilitatea sa fie ceva medical? Multumesc
2 comentarii
Da, stresul este o cauza cat si invatatul prea mult. Exista insa niste remedii homeopate cu care te poti indrepata foarte repede. Mergi la un medic homeopat cu experienta. Daca nu gasesti pe nimeni scrie-mi.
0
17-04-2010, ora 16:24
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hristos a înviat!
Inapetenţa poate fi produsă şi de stres, dar şi de o condiţie medicală specifică (de pildă, o diskinezie biliară, dar nu cred că este cazul la dvs.).
...
Sugestie: Roiniţă - infuzie din 1-2 linguriţe pulbere frunze, la 1 litru de vin fiert. Se acoperă până se răceşte şi apoi se strecoară. Se beau maxim 10 ml pe stomacul gol, dimineaţa.
...
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze:)
P.S. - Consultaţi medicul dacă inapetenţa persistă.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Inapetenţa poate fi produsă şi de stres, dar şi de o condiţie medicală specifică (de pildă, o diskinezie biliară, dar nu cred că este cazul la dvs.).
...
Sugestie: Roiniţă - infuzie din 1-2 linguriţe pulbere frunze, la 1 litru de vin fiert. Se acoperă până se răceşte şi apoi se strecoară. Se beau maxim 10 ml pe stomacul gol, dimineaţa.
...
Toate cele bune şi Dumnezeu să vă binecuvânteze:)
P.S. - Consultaţi medicul dacă inapetenţa persistă.
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Voi știți ce mâncați?Oameni ultraprocesati Capcanele industriei alimentare actuale.
- 1Am prea multa grasime pe burta?
- 1E nevoie sa slabesc?
- 2În prediabet ai voie smoothieuri de fructe amestecate cu legume?
- 0Unde pot învăța nutriție?
- 0Diabetul se vindeca?
- 1O sa inversez posibilul diabet sau prediabet și o sa devin nutritionist
- 3Postul intermitent ca metoda de slabire, a reusit cineva sa slabeasca asa ?
- 0Curs online cum sa slabesti
- 2SOS vreau sa slabesc