nu i se scoala | Forumul Medical ROmedic

nu i se scoala

07-07-2010
crycry_92
Nu este medic/terapeut
crycry_92
in ultima vreme gasesc numai intrebari stupide pe acest site. pot sa raman gravida daca... banuiesc ca s-au saturat si medicii de atatea..
eu am o problema destul de maricica zic eu. sunt cu un baiat de 1 an si este virgin.are 19 ani iar eu 18.acum am simtit noi ca e momentul insa de fiecare data cand vrem sa facem ceva nu i se mai scoala. daca ma joc cu penisul se scoala, dar cum am luat mana dupa el imediat se face bleg. nu stiu ce sa mai fac, oare sunt eu de vina?nu stiu sal excit??
5 comentarii
0
05-08-2010, ora 16:33
terror
Nu este medic/terapeut
terror
poate prietenul tau se masturbeaza des si e nimereste pote in acea zi sa aveti cun atc sexual
parerea mea...asta e
0
10-08-2010, ora 07:50
unombun
Nu este medic/terapeut
unombun
INCEARCA SA-L STIMULEZI SI PRIN ALTE METODE...GASESTI TU CACI SUNT MULTE...
0
05-10-2010, ora 19:00
pichh
Nu este medic/terapeut
pichh
buna am 26 de ani si am si eu o intrebare...in ultima perioada am observat ca nu mi se mai scoala asa des.oare din ce cauza??sau se intampla sa fiu ku o fata si sa nu mi se scoale...exista un tratament pentru asa ceva?va multumesc
0
28-06-2011, ora 19:24
aernest
Nu este medic/terapeut
aernest
ai emotii..dar cati ani ai?
0
12-10-2020, ora 10:48
Gabriel1986
Nu este medic/terapeut
Gabriel1986
Buna! Am si eu o problema de ceva timp. Am o relatie de 11 ani. Iar de ceva timp la al doilea numar nu vrea sa mi se mai scoale "prietenul" care ar putea fi problema? Nu reusesc sa imi satisfac sotia:(
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: