nu ma pot controla!

07-12-2007
annais
Nu este medic/terapeut
annais
buna ziua!
am 21 de ani, o inaltime de 1, 66 si 58 de kg.Nu sunt grasa dar vreo 5 kg in minus cred ca mi-ar da ceva mai multa incredere in mine.Pentru asta am renuntat de mai multe ori la dulciuri, sucuri, fainoase si toate acele alimente "rele" care stim ca ne afecteaza greutatea.Cele 5 kg le-am dat jos pana acu de vreo 3 ori insa mereu, dupa ce termin regimul ma apuca o pofta nesabuita de dulce si de tot ceea ce mi-am interzis sa mananc;si nu o pot controla..sa zic mananc un biscuite, , sau 2 bomboane..eu mamanc pana pun la loc tot, sau mai rau, ajung la 60(cum mi s-a si intamplat)...si de vreo 3 ani tot oscilez de la 53-58-60 kg..
N-as zice ca sunt o persoana fara vointa intrucat pt a scapa de 5 kile sunt foarte rationala si cugetata.-.nu ma infometez sau altce chestii, doar mananc sanatos.;insa nu ma pot educa asa pe termen lung, sa mananc sanatos, iar atunci cand ma apuca pofta asta dupa dulce, parca nici nu mai pot judeca..nu pot gandi rational!..parca ma anihileaza total!
Mai ales in perioadele pre-menstruale am o senzatie de foame cumplita si de pofta de dulce..atunci fac cele mai mari "orori"!
ce ar trebui sa fac?..imi puteti da un sfat?
1 comentarii
0
07-12-2007, ora 00:00
Tta
Nu este medic/terapeut
Tta
eu pateam acelasi lucru dar am invatat ca nu trebuie sa renunti dintr-o data la dulciuri ci treptat astfel o data p sapt sa poti manca ceva dulce si asa nu ti va mai fii asa pofta de alimentele interzise intr-o dieta si in plus de ce nu incerci sa afci sport.te asigur k sportul iti reduce pofta de dulce cel putzin asha s-a intamplat in cazul meu.ma rog nu sunt experta in acest domeniu am doar 16 ani dar de mik m-a interesat acest domeniu si modul in care sa ne hranim sanatos.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.