nu ia in greutate la 7 luni
Buna ziua, Fetita mea are 7 luni si nu a luat nici un gram in plus fata de luna trecuta, are 7 kg...a inceput sa ia putin de la 4 luni, lua 200-300g asa ca la 4 luni am inceput diversificarea si tot degeaba...i-am sugerat pediatrei sa i facem analize dar a zis ca nu are rost sa o chinuim asa ca sa i duc probe doar din urina si scun. fata este extremd e activa, merge si in picioare sustinuta..de mancat mananca foarte bine atat san cat si legume, fructe, carnita, cereale. Ar putea fi anemie?
5 comentarii
Buna seara.
Evaluati cantitatea de lapte pe care fetita o ingera in 24 ore, cantarind-o inainte si dupa fiecare supt, pe parcursul unei zile intregi. Daca se va dovedi ca nu aveti suficient lapte, este necesar sa asociati laptelui de mama o formula, in completare. Nu ati mentionat greutatea de la nastere a copilului pentru a-i calcula greutatea ideala la varsta de 7 luni.
Evaluati cantitatea de lapte pe care fetita o ingera in 24 ore, cantarind-o inainte si dupa fiecare supt, pe parcursul unei zile intregi. Daca se va dovedi ca nu aveti suficient lapte, este necesar sa asociati laptelui de mama o formula, in completare. Nu ati mentionat greutatea de la nastere a copilului pentru a-i calcula greutatea ideala la varsta de 7 luni.
In primul rand greutatea pe care o are acum este de 6.7 kg ( nu am scris corect mai sus)..nascuta cu 3230g...si are 70 de cm, nascuta cu 49. Nu stiu cum as putea aprecia cantitatea de lapte pe care o mananca...va pot spune doar ca mananca destul de des, cam din ora in ora ziua dar foarte putin, cateva minute, uneori 2-3 minute pentru ca este extrem de activa si nu are rabdare sa manance, si cand suge ea se joaca si rade..noaptea mananca o data sau de doua ori...primele 3 luni a luat in jur de un kg in greutate, apoi din luna a 4 a a inceput sa scada la 200-300 de grame, dar luna aceasta deloc..Ce am mai observat e faptul ca a luat in greutate luna aceasta in prima jumatate si apoi a scazut, am cantarit o eu acasa. La fel am observat si cu 2 luni in urma, ia in prima jum apoi scade.
Buna seara.
Dupa o masa de lapte la san ar trebui sa fie satula pentru cel putin 2, 5 ore, chiar 3 ore. Probabil nu mai aveti suficcient lapte. Greutatea ei ideala ar fi 7730 g. Va sugerez sa completati alimentatia cu formula de lapte.
Dupa o masa de lapte la san ar trebui sa fie satula pentru cel putin 2, 5 ore, chiar 3 ore. Probabil nu mai aveti suficcient lapte. Greutatea ei ideala ar fi 7730 g. Va sugerez sa completati alimentatia cu formula de lapte.
oare nu ar fi mai bine sa incerc sa mi maresc cantitatea de lapte? Mi-e teama ca daca ii dau completare o sa pierd de tot laptele de san
Da, ar fi ideal. Incercati sa cresteti intervalul dintre mese ca fetita sa fie flamanda si sa manance toata portia de lapte.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 2Greutate mica bebelus 11 luni
- 2ce trebuie sa facem ca fetita noastra sa ia in greutate sau daca este vreo problema?
- 4Gemene
- 2bebe cu palatoschizis nu ia in greutate dupa o luna
- 4Nu ia in greutate
- 1probleme cu greutatea sau doar griji inutile?
- 15Intrebare greutate bebeluș
- 0Bebelusul nu ia in greutate
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 2Creștere scăzută in greutate
- 0Ajutati-ma. Fetiță de 8 luni nu ia în greutate
- 2Bebelus 4 luni 5560 gr
- 0Bebe de 8 luni nu ia in greutate
- 1Greutate bebelus
- 0Bebe nu ia în greutate
Mai multe informații despre: bebelusul nu ia in greutate