baietelul meu nu mai are erectie
in urma cu sapte luni baietelul meu in varsta de 5 ani si jumatate atunci, a fost operat de hernie inghinala stanga. De atunci baietelul meu nu mai are erectie. e ceva normal?cat de des au copiii erectie la aceasta varsta? va multumesc
4 comentarii
Copii nu au erectie, erectie au numai barbatii caci vine vorba de placere (ii se scoala de la placere, mangaiere sarutari etc)
Erectia vine odata cu pubertatea copilului.
Nu ai de ce sa iti faci griji, absolut deloc. Ingrijoreaza-te cand incepe sa devina baiat ( de la 10-14 ani)
Erectia vine odata cu pubertatea copilului.
Nu ai de ce sa iti faci griji, absolut deloc. Ingrijoreaza-te cand incepe sa devina baiat ( de la 10-14 ani)
Kaya,
Vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti. Toti baieteii au erectie, de fapt chiar si bebelusii nou-nascuti au erectie.
zaitz_alina,
Cel mai bine intrebi medicul pediatru la un consult direct, de la distanta toate pot parea altfel. Sau un urolog, sau chirurgul care l-a operat. Nu te ingrijora, poate fi ceva trecator.
Vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti. Toti baieteii au erectie, de fapt chiar si bebelusii nou-nascuti au erectie.
zaitz_alina,
Cel mai bine intrebi medicul pediatru la un consult direct, de la distanta toate pot parea altfel. Sau un urolog, sau chirurgul care l-a operat. Nu te ingrijora, poate fi ceva trecator.
Pink Freud
Chiar cu un medic am vorbit pentru ca aceeasi intrebare a avut si mama mea despe fratele meu de 3 ani deci nu inteleg de ce anume te bagi tu in seama.Ceea ce numesti tu "erectie" este un simplu muschi si e logic sa se "trezeasca" - la fel ca muschiul de la picioare cand mergi se "activeaza"
Alina, daca nu esti sigura poti merge la pediatru.
Chiar cu un medic am vorbit pentru ca aceeasi intrebare a avut si mama mea despe fratele meu de 3 ani deci nu inteleg de ce anume te bagi tu in seama.Ceea ce numesti tu "erectie" este un simplu muschi si e logic sa se "trezeasca" - la fel ca muschiul de la picioare cand mergi se "activeaza"
Alina, daca nu esti sigura poti merge la pediatru.
Kaya,
Nu stiu cine ce ti-a spus, dar scrie in toate tratatele de medicina.
Si normal ca nimeni nu iti recomanda sa citesti asa ceva, ca doar nu esti medic in devenire. Dar sa scrii corect romaneste, nu ar fi asa de greu (trebuie doar sa se "trezeasca" muschiul mintii, amintirea unor ore de la scoala, daca ai fost).
Ai o exprimare deloc erecta, , , , ,
Nu stiu cine ce ti-a spus, dar scrie in toate tratatele de medicina.
Si normal ca nimeni nu iti recomanda sa citesti asa ceva, ca doar nu esti medic in devenire. Dar sa scrii corect romaneste, nu ar fi asa de greu (trebuie doar sa se "trezeasca" muschiul mintii, amintirea unor ore de la scoala, daca ai fost).
Ai o exprimare deloc erecta, , , , ,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2lipsa erectiei dintr-o data
- 7si eu probleme cu erectia
- 3erectie aproape zero
- 6De ce nu i se scoala? imi da cineva un sfat?
- 0Operatia De hernie inghinala
- 0Operatie de hernie inghinala
- 4Infectie ?
- 0Reducerea in dimensiune a unui testicul dupa o operatie de hernie inghinala
- 1imi dispare erectia
- 11Lipsa erectie dimineata, erectie spontana & ejaculare rapida.
- 1pata rosie in zona...(hernie inghinala -lenjerie intima? )
- 0Heey
- 4Mi se scoala greu
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 19Dureri dupa operatia de hernie inghinala
- 1Operație hernie inghinale stângă
- 1Umflătură inghinală
- 1Operatie laparoscopica hernie inghinala - umflatura postoperatorie
- 1Operatie hernie inghinala
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
Mai multe informații despre: Hernia inghinala lipsa erectiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: