nu exagerati cu masturbarea!!!

07-06-2007
arokiyn84
Nu este medic/terapeut
arokiyn84
salutare, sunt un tanar de 22 de ani si problemele mele sexuale sunt urmatoarele:de la 13 ani si jumatate am inceput sa ejaculez pentru prima data, prin o masturbare, problema e ca mia cam placut si am continuat sa ma masturbez foarte des cam de 4-5 ori pe saptamana pana la varsta de 16 ani.in tot acest timp nu am facut sex, dar mai rau e ca aparuse probleme erectile adica de impotenta dar eu continuam sa ma masturbez dar mai rar cam o data la saptamana.am si acum probleme de impotenta dar nu ca la acea varsta.
mai e ceva, cred ca testiculele nu sunt dezvoltate cum ar fi trebuit sa se dezvolte + ca sunt lasate cand e cald iar atunci sunt slabe sanse sa am o erectie dura, ciudat e ca atunci, degetele mainilor se inrosesc si sunt mai groase.vreau sa ma ajutati cu orice sfat. pls ajutati_ma
3 comentarii
0
19-08-2007, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Lasa-te de masturbare. E nevoie de multa vointa!
0
28-09-2007, ora 00:00
gigi becali
Nu este medic/terapeut
gigi becali
sorry...si eu am facut laba da acu totu e ok ;))
0
30-01-2009, ora 16:09
mos cocos
Nu este medic/terapeut
mos cocos
frate e greu sa te lasi de masturbare incearca sa nu te mai gandesti la ea..!nus ce sa zik incearca sa te preocupe altcv sport sau stiu eu gasesti u cv;))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mituri despre masturbare
  •