nu exagerati cu masturbarea!!!
salutare, sunt un tanar de 22 de ani si problemele mele sexuale sunt urmatoarele:de la 13 ani si jumatate am inceput sa ejaculez pentru prima data, prin o masturbare, problema e ca mia cam placut si am continuat sa ma masturbez foarte des cam de 4-5 ori pe saptamana pana la varsta de 16 ani.in tot acest timp nu am facut sex, dar mai rau e ca aparuse probleme erectile adica de impotenta dar eu continuam sa ma masturbez dar mai rar cam o data la saptamana.am si acum probleme de impotenta dar nu ca la acea varsta.
mai e ceva, cred ca testiculele nu sunt dezvoltate cum ar fi trebuit sa se dezvolte + ca sunt lasate cand e cald iar atunci sunt slabe sanse sa am o erectie dura, ciudat e ca atunci, degetele mainilor se inrosesc si sunt mai groase.vreau sa ma ajutati cu orice sfat. pls ajutati_ma
mai e ceva, cred ca testiculele nu sunt dezvoltate cum ar fi trebuit sa se dezvolte + ca sunt lasate cand e cald iar atunci sunt slabe sanse sa am o erectie dura, ciudat e ca atunci, degetele mainilor se inrosesc si sunt mai groase.vreau sa ma ajutati cu orice sfat. pls ajutati_ma
3 comentarii
Lasa-te de masturbare. E nevoie de multa vointa!
sorry...si eu am facut laba da acu totu e ok ;))
frate e greu sa te lasi de masturbare incearca sa nu te mai gandesti la ea..!nus ce sa zik incearca sa te preocupe altcv sport sau stiu eu gasesti u cv;))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2atunci cand ma masturbez, penisul mi se umfla si imi apar bubite
- 3Masturbare - Orgasm?
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 4inca nu am inceput viata sexuala...
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 3masturbarea si orgasmul!
- 7Masturbarea slabeste?
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 1Masturbare frecventa... la adolescenti
- 4zona genitala
- 6Masturbarea... pot sa apara probleme de sanatate?
- 0Problema de ejaculare.
- 1Masturbarea si efectele ei!
- 2Ajutor. Vena penis sparta
- 0Inflamatie penis
- 2Masturbare rapidă
- 0Probleme la erectie
- 0Am erectie slaba dupa candida
- 2Nu am erectie dimineata
- 212 masturbări pe zi, i-a curs sânge din penis, este real?
Mai multe informații despre: masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: