masturbarea!!!

Buna!Am o problema cam mare din punctul meu de vedere sper sa ma ajutati cu niste pareri.M-am masturbat cu degetul, e posibil sa nu mai fiu virgina(nu mi-a curs sange)?Partenerul va simti la primul contact sexual ca eu m-am masturbat?E posibil sa nu mai curga sange prima data?Daca himenul s-a rupt dar nu in intregime, partenerul va mai simti ce eu sunt virgina, adica contactul sexual nu va mai fi complet?Va multumesc!!!!:*:*:*:*
3 comentarii

s-ar putea sa ai himenul elastic.
Nu vad ce importanta ar avea ce crede partenerul, si ei se masturbeaza, asta e o prejudecata ca trebuie sa fim virgine! ar trebui sa inteleaga si sa te creada ca nu te-ai culcat cu nimeni!
Nu vad ce importanta ar avea ce crede partenerul, si ei se masturbeaza, asta e o prejudecata ca trebuie sa fim virgine! ar trebui sa inteleaga si sa te creada ca nu te-ai culcat cu nimeni!

Scumpa, mai bine schimba metoda de a te satisface, renunta la deget, ok? nu cred ca nu mai esti virgina, te doare cand te dezverginezi, ai simtit durere?

Am fost virgina!Am facut dragoste acum cateva zile cu iubitul meu si eram virgina, a curs foarte mult sange si a si durut.ms mult pentru parerile voastre!:*:*:*:*

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de un an si ceva am ajuns sa ma masturez o data pe zi, in unele cazuri de doua si de trei
- 4prin masturbare fara contact sexual se rupe ata de la penis?
- 3mi-e rusine sa fac sex cu prietena mea
- 3de la un timp urinez des, dupa ce ma masturbez
- 3o mica problema: sunt insarcinata?
- 3Ma masturbez ce sa fac?
- 5cand ma masturbez ma doare tare tampla dreapta
- 0Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 2Masturbare zilnica
- 4zona genitala
- 3Masturbarea - o problema
- 6Vreau sa scap de depedenta de masturbare... Ajutati-ma!
- 5Masturbarea asta!
- 1Probleme cu masturbarea!
- 0Probleme sub preput
- 1Abtinutul de la ejaculare
- 8Masturbare. imi distruge viata si vreau sa ma las de asta, dar nu prea pot...
- 1Nu am erectie dimineata, sau din lucrurile random ca inainte
- 0Am erectie slaba dupa candida
Mai multe informații despre: masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: