nu a ejaculat..e grav??
ahh a fo prima data la mine...iar el e ffl de experimentat..el m a adus la orgasm..insa io nu am stiut ce sa fac ptr el:-s.asa k...nu a ejaculat..e rusinos pt mine..ce pot face ca la experienta uramtoare sa fie bine si pentru el??
3 comentarii
Ciao.! In primul rand nu stiu de la cine astepti mesaj...dar citind pe aici am dat de intrebarea ta si ma gandeam sati raspund cu parerea m ea. In primul rand as vrea sa stiu si cati ani ai deoarece cateodata ma poate enerva numa gandul ca feteele de varste mai mici fac sex fara sa stie despre ce este vorba...desi tu ai fost norocoasa ajungand la orgasm...in fine. Despre chestia cu ejaculatu...pai e o situatie destul de frecventa zixc io avand in vedere ca a fost prima ta experienta. Dar ca sa potii inbunatati "partida" urmatoare...ai putea aplica...daca nu poate ejacula in timp ce este "in tine"...atuncii aii mai putea face si o felatie (sex oral) desii ma gandesc ne avnad experienta in astat nu iaii putea a duce ejaculare dar lai putea excita iar dupa acesta sa continui cu hand job adica sa iei in mana penisull si sal termini asa.si te mai poate ajuta si el...dar asa este greu de explicat...as fii bucuros sa povestetsc despre...asa ca astept raspuns...:)
hmm.da e rusinos, pentru k nu sunt kiar asa de mica.am 18 ani...si inainte aveam senzatia k mai stiu cate ceva despre sex, dar dupa aceasta experienta mi am dat seama k nu prea e asa...si asta ma cam sperie:-s
as fi interesat sa povestimm deschis despre tema asta daca si tu esti de acord.-...ciao..:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act
- 0Sex Neprotejat