Bebelus somnolent

Buna ziua,
Sotia mea a nascut acum 5 zile, la 36 saptamani cu un scor de Apgar 9. In aceeasi zi seara, bebelusul a fost pus la incubator + administrare antibiotic intravenos.
De 2 zile a terminat si cu incubatorul si cu antibioticele, in schimb, a facut icter.
Problema este ca bebelusul doarme enorm de mult, nu plange nici cand ii este foame, il trezeste sotia (cu chiu si vai) ca sa manance.
De la san nu mananca, adoarme cu sanul in gura, iar la biberon la fel, mananca jumatate adormit si nu suge el ci ii curge lapte in gura si el inghite. Doctorita ne-a spus ca bebelusul este sanatos si ca probabil de la icter face asa.
A mai trecut cineva prin asta ? Se rezolva oare cu timpul ?
Multumesc anticipat
Sotia mea a nascut acum 5 zile, la 36 saptamani cu un scor de Apgar 9. In aceeasi zi seara, bebelusul a fost pus la incubator + administrare antibiotic intravenos.
De 2 zile a terminat si cu incubatorul si cu antibioticele, in schimb, a facut icter.
Problema este ca bebelusul doarme enorm de mult, nu plange nici cand ii este foame, il trezeste sotia (cu chiu si vai) ca sa manance.
De la san nu mananca, adoarme cu sanul in gura, iar la biberon la fel, mananca jumatate adormit si nu suge el ci ii curge lapte in gura si el inghite. Doctorita ne-a spus ca bebelusul este sanatos si ca probabil de la icter face asa.
A mai trecut cineva prin asta ? Se rezolva oare cu timpul ?
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4rinichi polichistic la nou-nascut
- 7afectiune oculara nou nascut
- 5conjunctivita la nou nascut
- 10Intrebare disperata
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 4am nevoie de putin ajutor: am migrene pana cad de pe picioare
- 4sunt foarte trista fara vreun motiv anume, ma autocritic, am stari de somnolenta excesiva
- 0surplus de proteina la un nou-nascut
- 10tratament rispolept
- 1Bebelus de 7 zile
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 1Oboseala si somnolenta exagerata
- 4Bebelus de 13 zile nu a mai iesit afara cu treaba mare de 24 de ore
- 0Picioare inegale bebelus
- 0Supliment de fier bebe 11 luni
- 7Somnolenta foarte mare
Mai multe informații despre: Nou-nascutul Somnul la nou-nascut icterul la nou-nascut somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: