Bebelus somnolent
Buna ziua,
Sotia mea a nascut acum 5 zile, la 36 saptamani cu un scor de Apgar 9. In aceeasi zi seara, bebelusul a fost pus la incubator + administrare antibiotic intravenos.
De 2 zile a terminat si cu incubatorul si cu antibioticele, in schimb, a facut icter.
Problema este ca bebelusul doarme enorm de mult, nu plange nici cand ii este foame, il trezeste sotia (cu chiu si vai) ca sa manance.
De la san nu mananca, adoarme cu sanul in gura, iar la biberon la fel, mananca jumatate adormit si nu suge el ci ii curge lapte in gura si el inghite. Doctorita ne-a spus ca bebelusul este sanatos si ca probabil de la icter face asa.
A mai trecut cineva prin asta ? Se rezolva oare cu timpul ?
Multumesc anticipat
Sotia mea a nascut acum 5 zile, la 36 saptamani cu un scor de Apgar 9. In aceeasi zi seara, bebelusul a fost pus la incubator + administrare antibiotic intravenos.
De 2 zile a terminat si cu incubatorul si cu antibioticele, in schimb, a facut icter.
Problema este ca bebelusul doarme enorm de mult, nu plange nici cand ii este foame, il trezeste sotia (cu chiu si vai) ca sa manance.
De la san nu mananca, adoarme cu sanul in gura, iar la biberon la fel, mananca jumatate adormit si nu suge el ci ii curge lapte in gura si el inghite. Doctorita ne-a spus ca bebelusul este sanatos si ca probabil de la icter face asa.
A mai trecut cineva prin asta ? Se rezolva oare cu timpul ?
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3somn de la ora 23.00 la 15.00, aproape in fiecare zi
- 7ce as putea sa am? va multumesc
- 7O nebuna, neglijenta cu pruncul sau de o luna
- 0surplus de proteina la un nou-nascut
- 2Somn excesiv
- 10Ce este Peritol?
- 5sa fie boala psihica?
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 2Fata mea vomita la fiecare masa si din cand in cand stranuta are 7 zile
- 0Bebelus nu mananca
- 1Ameteala, somnolenta, pierderi de memorie si alte simptome
- 0Picioare inegale bebelus
Mai multe informații despre: Nou-nascutul Somnul la nou-nascut icterul la nou-nascut somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: