normal sau anormal?

05-05-2009
mihaella92
Nu este medic/terapeut
mihaella92
buna! am si eu o mica / mare intrebare legata de corpul meu...:-s defapt de zona genitala...:-s eu am labii mai mici decat clitorisul...:-s si nuj imi e rushine de mine...mi se pare k din punct de vedere estetic arata urat... e normal?? sau anormal? plus k vara se vede putin km urat la costumul de baie..:-s vreau si eu un raspuns pls...multumesc anticipat >:D<
4 comentarii
0
05-05-2009, ora 23:31
petruel
Nu este medic/terapeut
petruel
Corpul tau l-a creat Dumnezeu. In Bublie in Psalmul 139 scrie asa: "M-ai facut o faptura minunata, si ce bine vede ochiul meu lucrul acesta" E o problema de perceptie si de imaginea de sine care ti-a afectat-o cineva, poate nu te-au apreciat parintii in copilarie, sau poate au fost momente in care s-a raportat cineva fata de tine cu superioritate.
0
06-05-2009, ora 17:01
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
draga mea...nimeni nu-i perfect...Mica ta imperfectiune (asa cum o consideri tu)e intr-un loc intim pe care nu ti-l vede oricine.Cred ca era mai rau daca aveai trei ochi si te vedea toata loomea :-).Si apoi...cine te iubeste, te iubeste asa cum esti.Stai linistita.
0
07-05-2009, ora 08:33
user42557
Nu este medic/terapeut
user42557
Du-te la nudisti vara asta.
0
28-02-2010, ora 00:43
rozutza
Nu este medic/terapeut
rozutza
buna mihaella92!
In cazul in care mai stii de problema ridicata pe acest forum, avand in vedere data postarii, si daca o mai consideri astfel, iti spun si eu cate ceva.
Stiu perfect la ce te referi din simplul motiv ca si eu m-am confruntat cu aceeasi "problema". Insa habar nu aveam, adica nu imi dadusem seama pana nu mi-a atras atentia mama (sa nu ti se para ciudat, dar nu ma feresc de ea). Mama fiind mai prapastioasa si-a facut griji, ca nu ar fi normal.bla bla bla..., cu toate ca eu ma consideram perfect normala si frumoasa! Din cauza grijilor ei, am inceput sa ma tem si eu. Am fost la ginecolog, la cosmeticiana, am intrebat si m-am linistit rapid. Nu este nici o anomalie, nici ceva urat, nici ceva ciudat!
Am incredere in mine, imi accept si imi iubesc corpul, iar iubitul meu ma doreste de fiecare data mai mult! L-am intrebat (ca ultima proba) si pe el. Mi-a zis ca sunt nebuna si a inceput sa ma sarute.
Important este sa te respecti si sa Ii mlutumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ti-a oferit, sa nu te compari cu restul, sa nu doresti ce are altcineva. DA, admira frumusetea din jurul tau, nimic nu e la fel, fiecare om este unic, dar nu te considera inferioara altora pentru nimic, esti UNICA!
IUBESTE-TE!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.