normal sau anormal?
buna! am si eu o mica / mare intrebare legata de corpul meu...:-s defapt de zona genitala...:-s eu am labii mai mici decat clitorisul...:-s si nuj imi e rushine de mine...mi se pare k din punct de vedere estetic arata urat... e normal?? sau anormal? plus k vara se vede putin km urat la costumul de baie..:-s vreau si eu un raspuns pls...multumesc anticipat >:D<
4 comentarii
Corpul tau l-a creat Dumnezeu. In Bublie in Psalmul 139 scrie asa: "M-ai facut o faptura minunata, si ce bine vede ochiul meu lucrul acesta" E o problema de perceptie si de imaginea de sine care ti-a afectat-o cineva, poate nu te-au apreciat parintii in copilarie, sau poate au fost momente in care s-a raportat cineva fata de tine cu superioritate.
draga mea...nimeni nu-i perfect...Mica ta imperfectiune (asa cum o consideri tu)e intr-un loc intim pe care nu ti-l vede oricine.Cred ca era mai rau daca aveai trei ochi si te vedea toata loomea :-).Si apoi...cine te iubeste, te iubeste asa cum esti.Stai linistita.
buna mihaella92!
In cazul in care mai stii de problema ridicata pe acest forum, avand in vedere data postarii, si daca o mai consideri astfel, iti spun si eu cate ceva.
Stiu perfect la ce te referi din simplul motiv ca si eu m-am confruntat cu aceeasi "problema". Insa habar nu aveam, adica nu imi dadusem seama pana nu mi-a atras atentia mama (sa nu ti se para ciudat, dar nu ma feresc de ea). Mama fiind mai prapastioasa si-a facut griji, ca nu ar fi normal.bla bla bla..., cu toate ca eu ma consideram perfect normala si frumoasa! Din cauza grijilor ei, am inceput sa ma tem si eu. Am fost la ginecolog, la cosmeticiana, am intrebat si m-am linistit rapid. Nu este nici o anomalie, nici ceva urat, nici ceva ciudat!
Am incredere in mine, imi accept si imi iubesc corpul, iar iubitul meu ma doreste de fiecare data mai mult! L-am intrebat (ca ultima proba) si pe el. Mi-a zis ca sunt nebuna si a inceput sa ma sarute.
Important este sa te respecti si sa Ii mlutumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ti-a oferit, sa nu te compari cu restul, sa nu doresti ce are altcineva. DA, admira frumusetea din jurul tau, nimic nu e la fel, fiecare om este unic, dar nu te considera inferioara altora pentru nimic, esti UNICA!
IUBESTE-TE!
In cazul in care mai stii de problema ridicata pe acest forum, avand in vedere data postarii, si daca o mai consideri astfel, iti spun si eu cate ceva.
Stiu perfect la ce te referi din simplul motiv ca si eu m-am confruntat cu aceeasi "problema". Insa habar nu aveam, adica nu imi dadusem seama pana nu mi-a atras atentia mama (sa nu ti se para ciudat, dar nu ma feresc de ea). Mama fiind mai prapastioasa si-a facut griji, ca nu ar fi normal.bla bla bla..., cu toate ca eu ma consideram perfect normala si frumoasa! Din cauza grijilor ei, am inceput sa ma tem si eu. Am fost la ginecolog, la cosmeticiana, am intrebat si m-am linistit rapid. Nu este nici o anomalie, nici ceva urat, nici ceva ciudat!
Am incredere in mine, imi accept si imi iubesc corpul, iar iubitul meu ma doreste de fiecare data mai mult! L-am intrebat (ca ultima proba) si pe el. Mi-a zis ca sunt nebuna si a inceput sa ma sarute.
Important este sa te respecti si sa Ii mlutumesti lui Dumnezeu pentru tot ce ti-a oferit, sa nu te compari cu restul, sa nu doresti ce are altcineva. DA, admira frumusetea din jurul tau, nimic nu e la fel, fiecare om este unic, dar nu te considera inferioara altora pentru nimic, esti UNICA!
IUBESTE-TE!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Umflatura pe labia externa-majora
- 4umflaturi pe labii = negi vaginali?
- 2in timpul actului sexual am observat ca mi s-au umflat foarte tare labiile
- 3este alergie sau ce?
- 4iritatie sau?
- 9labia mare umflata (rog raspunsuri numai de specialitate)
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 3alergie in zona labiilor
- 3inflamare labie stanga
- 10De ce la unele femei cresc labiile mici mai mult decat trebuie?
- 2escrescenta pe labia stanga
- 4punct alb pe labie
- 2descuamarea labiilor
- 3Necesita consultatia unui ginecolog?
- 0Umflaturi nedureroase
- 0Chist pe pe labia mare.
- 0Vizita la ginecolog? Este o problema?
- 0Innegrirea labiilor
- 0Abces labie mica
- 1Un raspuns cat mai rapid va rog! alunita neagra pe lambia stangă
Mai multe informații despre: Labiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: