Noduli fibromatosi intramurali
Buna seara! Poate cineva sa ma ajute cu un sfat...intreb pentru mama mea..a fost la un examen rmn..pe interpretare scrie asa..uter usor marit..noduli fibromatosi intramurali si chisturi nabeth! A fost la un ginecolog pentru interpretare...si i s-a sugerat biopsie! Intrebarea mea este urmatoarea...de ce i-a sugerat biopsia? Ce este canceros din aceste probleme? Poate avea cancer? E grava problema de o avem? Va rog...orice sfat ne poate ajuta!
1 comentarii
Buna ziua,
Biopsia in ginecologie se efectueaza la nivele diferite ale organelor genital si este recomandata in situatia asocierii dintre simptome si modificari ale examenului citologic sau ale aspectului clinic si ecografic.
Va recomandam sa solicitati mai multe explicatii medicului care a recomandat efectuarea biopsiei, sa va spuna ce l-a motivate sa solicite efectuarea acestei examinari
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Biopsia in ginecologie se efectueaza la nivele diferite ale organelor genital si este recomandata in situatia asocierii dintre simptome si modificari ale examenului citologic sau ale aspectului clinic si ecografic.
Va recomandam sa solicitati mai multe explicatii medicului care a recomandat efectuarea biopsiei, sa va spuna ce l-a motivate sa solicite efectuarea acestei examinari
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2uter deviat spre dreapta
- 2daca am uterul si trompele inflamate pot ramane gravida?
- 2rana pe uter
- 534Salvarea uterului fibromatos prin embolizare
- 2uter dublu - ce inseamna?
- 10Dimensiuni normale
- 11Contractii uterine
- 7dupa operatie de extragere a uterului, numai simt cand urinez
- 11transplant de uter
- 5Durere insuportabila in zona uterului dupa actul sexual
- 0histeroctomie... da sau nu?
- 2umflatura la uter, cistita, usturime la urinare
- 0Noduli intramurali!
- 0Ecografie intravaginala - intrebare