tratament in sarcina, uter dublu
Buna ziua,
Sunt insarcinata in 14 saptamani si am uter dublu, anul trecut am avut o sarcina extrauterina in ianuarie si o sarcina oprita in evolutie in octombrie in 5 saptamani.Saptamana trecuta am ajuns la urgenta cu hemoragie si contractii, dar se pare ca sangerarea era din uterul din partea dreapta, sarcina fiind in partea stanga.am fost internata in spital 5 zile sub tratament pentru oprirea sangerarii, amestec litic(no spa, scobutil, diazepam)cate 2ml la 6 h, duphaston 1 la 8h si magnerot 2 de 3ori pe zi. La externare a ramas duphastonul, magnerot si amestec litic la 8 ore, dar la o zi dupa au aparut contractiile iar si medicul a spus sa fac amestecul litic din 6 in 6 ore, sa iau si duphastonul la 6 ore, magnerotul si pe langa sa mai iau si uscosin supozitoare la 6 ore si no spa de 80 mg la 6 ore.Nu este prea mult tratament in sarcina, afecteaza sarcina?
Sunt insarcinata in 14 saptamani si am uter dublu, anul trecut am avut o sarcina extrauterina in ianuarie si o sarcina oprita in evolutie in octombrie in 5 saptamani.Saptamana trecuta am ajuns la urgenta cu hemoragie si contractii, dar se pare ca sangerarea era din uterul din partea dreapta, sarcina fiind in partea stanga.am fost internata in spital 5 zile sub tratament pentru oprirea sangerarii, amestec litic(no spa, scobutil, diazepam)cate 2ml la 6 h, duphaston 1 la 8h si magnerot 2 de 3ori pe zi. La externare a ramas duphastonul, magnerot si amestec litic la 8 ore, dar la o zi dupa au aparut contractiile iar si medicul a spus sa fac amestecul litic din 6 in 6 ore, sa iau si duphastonul la 6 ore, magnerotul si pe langa sa mai iau si uscosin supozitoare la 6 ore si no spa de 80 mg la 6 ore.Nu este prea mult tratament in sarcina, afecteaza sarcina?
3 comentarii
Buna ziua,
In cazul dumneavoastra tratamentul litic (antispastic) este obligatoriu. In cazul in care nu il urmati exista riscul sa avortati. De asemenea acest tratament nu afecteaza fatul.
O zi placuta!
In cazul dumneavoastra tratamentul litic (antispastic) este obligatoriu. In cazul in care nu il urmati exista riscul sa avortati. De asemenea acest tratament nu afecteaza fatul.
O zi placuta!
Buna ziua,
Am facut testele cu riscul pentru trombofilie.Rezultatele sunt:
- absenta mutatia FV Leiden
- absenta mutatia FII-G20210A
- absenta mutatia genei MTHFR C677T
- prezenta mutatia heterozigota a MTHFR A1298C
- Mutatiile genei PAI-1
-MUTATIA -675 4 G IN GENA PAI -1 a fost identificata in stare homozigota
-mutatia - 844g in gena pai-1 a fost identificat genotip AA
Si rezultatul la D-Dimeri este de 745.45 ng/ml(FEU).
Imi puteti spune va rog cum se interpreteaza si ce ar trebuii facut?
Multumesc.
Am facut testele cu riscul pentru trombofilie.Rezultatele sunt:
- absenta mutatia FV Leiden
- absenta mutatia FII-G20210A
- absenta mutatia genei MTHFR C677T
- prezenta mutatia heterozigota a MTHFR A1298C
- Mutatiile genei PAI-1
-MUTATIA -675 4 G IN GENA PAI -1 a fost identificata in stare homozigota
-mutatia - 844g in gena pai-1 a fost identificat genotip AA
Si rezultatul la D-Dimeri este de 745.45 ng/ml(FEU).
Imi puteti spune va rog cum se interpreteaza si ce ar trebuii facut?
Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2rana pe uter
- 10Dimensiuni normale
- 33anticonceptionale, rana pe uter
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 11Contractii uterine
- 1uter fibromatos
- 2uter bicorn
- 13interpretare rezultat anormal test papanicolau
- 3insarcinata (saptamana 14-15) si hydrom chistic
- 4Rana pe uter... de la ce apare?
- 0uter marit
- 0Noduli intramurali!
- 0Noduli intramurali!
- 1chist pe uter
- 0Uter deplasat
- 0Uter bicorn