Umflătură la sân
Bună ziua ! Aș vrea vă rog să mă ajutați și pe mine cu o nelămurire. Acum câteva luni am făcut o ecografie mamară deoarece simțeam o arsură în partea axială a sânului stâng care ducea spre mamelon. Mi s-a spus ca am sânii foarte curați “ nici măcar chisturi cum au majoritatea femeilor nu am “ și ca este posibil ca problema să fie din cauza epilării. După ceva timp a trecut durerea. Luna trecută am avut o nuntă iar exact în ziua nuntii mi a venit menstruația, am fost nevoită să folosesc absorbante ob-uri iar după am constatat ca menstruația mi a fost oprită.. următoarele 4 zile după folosirea absorbantelor aproape ca nu am mai avut menstruație. Acum o săptămână făcând duș am constatat o umflătură la sânul drept în partea axială destul de mare și foarte puțin dureroasă.. doar la atingere mă doare ca înainte să îmi vină menstruația ( deoarece înainte de menstruație sânii mi se umfla și mă dor ). Viața mea sexuală este aproape 0. Specific ca am 31 de ani. Mulțumesc anticipat !
2 comentarii
Buna seara am citit ce ati scris. In strainatate ati incercat cu investigati. Eu am facut de curand la o clinica in Turcia cu 1000 euro taote analizele. Si am stat de vb cu medici pe fiecare specializare in parte. Nu se compara cu aceleasi analize la noi in tara... Am avut ceva probleme si acolo le am rezolvat.
O seara frumoasa!
O seara frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nodul la san precizand ca sunt barbat
- 4Ce inseamna ectazia ductala bilaterala?
- 2operatie chist mamar
- 3am dureri mari la sani... nodul sau altceva?
- 9Dilema in alegerea unei metode contraceptive.
- 4Nodul la san (Urgent va rog)
- 6markeri tumorali
- 6Interpretare examen histopatologic
- 3exista vreun tratament pentru scaderea nodulilor la san?
- 6nodul de marimea unui bob de mazare chiar deasupra sanului stang
- 2nodul la san? sau altceva?
- 0nodul la sanul drept si varicocel
- 11nodul la san
- 5Nodul descoperit la mamografie
- 5nodulii la sin
- 0chisturi la sani
- 0Granulomatoza
- 1Ganglion inflamat de vreo 6 ani si chist la san? Ar putea fi asociate?
- 0Noduli la san - parere !!
- 0Ganglioni limfatici inflamați
Mai multe informații despre: nodul la san umflatura axilara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: