Umflătură la sân

04-10-2023
Madalina0303
Nu este medic/terapeut
Madalina0303
Bună ziua ! Aș vrea vă rog să mă ajutați și pe mine cu o nelămurire. Acum câteva luni am făcut o ecografie mamară deoarece simțeam o arsură în partea axială a sânului stâng care ducea spre mamelon. Mi s-a spus ca am sânii foarte curați “ nici măcar chisturi cum au majoritatea femeilor nu am “ și ca este posibil ca problema să fie din cauza epilării. După ceva timp a trecut durerea. Luna trecută am avut o nuntă iar exact în ziua nuntii mi a venit menstruația, am fost nevoită să folosesc absorbante ob-uri iar după am constatat ca menstruația mi a fost oprită.. următoarele 4 zile după folosirea absorbantelor aproape ca nu am mai avut menstruație. Acum o săptămână făcând duș am constatat o umflătură la sânul drept în partea axială destul de mare și foarte puțin dureroasă.. doar la atingere mă doare ca înainte să îmi vină menstruația ( deoarece înainte de menstruație sânii mi se umfla și mă dor ). Viața mea sexuală este aproape 0. Specific ca am 31 de ani. Mulțumesc anticipat !
2 comentarii
0
04-10-2023, ora 13:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna. Mergeti sa faceti o mamografie.
0
06-02-2024, ora 21:24
Nicoleta06
Nu este medic/terapeut
Nicoleta06
Buna seara am citit ce ati scris. In strainatate ati incercat cu investigati. Eu am facut de curand la o clinica in Turcia cu 1000 euro taote analizele. Si am stat de vb cu medici pe fiecare specializare in parte. Nu se compara cu aceleasi analize la noi in tara... Am avut ceva probleme si acolo le am rezolvat.
O seara frumoasa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nodul nedureros la sân
  • Când trebuie operați nodulii la sân?
  • Biomarkeri pentru identificarea leziunilor premaligne la sân - o nouă perspectivă în abordarea sănătății sânilor la femei
  •