Nitrofurantoină în sarcină!
![Johanne](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Bună ziua,
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
Tocmai am aflat că sunt însărcinată, calculând de la prima zi a ultimei menstruații, sarcina ar avea 5 săptămâni și 2 zile! De 2 luni, am un tratament de la medicul urolog cu nitrofurantoină, 1 comprimat pe zi!
Când am aflat de sarcină, am oprit nitrofurantoina, dar vreau să vă întreb, afectează cu ceva? Am săptămâna viitoare programare la medicul ginecolog și as vrea sa ma liniștesc puțin pana atunci!
Mulțumesc, o zi buna!
1 comentarii
![Dr. Albu Laura](/arata_img.php?img=cont_167429.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Nitrofurantoina se poate administra in siguranta in primele 2 trimestre de sarcina. Nu ar trebui sa aveti probleme.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 22ce efecte pot avea medicamentele asupra dezvoltarii embrionului?
- 1sarcina si medicamentele
- 7roaccutane si sarcina
- 6cum imi poate afecta ureaplasma sarcina?
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 4medicamente in timpul sarcinii
- 2antihipertensive in sarcina
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 4am luat medicamente si apoi am aflat ca sunt insarcinata
- 1medicamente cu risc in sarcina
- 1pastile in timpul sarcini
- 1antibiotic - sarcina- risc pt copil
- 0antibiotic - sarcina
- 1paracetamol in sarcina
- 0despre sarcina
- 0Omeran?
- 4doxicilina este periculoasa in sarcina
- 1Ajutor!! A luat cineva Albendazol in sarcina?
- 0Nurofen in sarcina!!
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: