Dureri degete
Am fost operata in Martie 2020, o tumoare pe coloana cervicala, cu succes spun medicii.
In urma ei am ramas insa cu parestezii pe degetele arătătoare de la ambele mâini.
Am tot sperat sa treacă...au trecut parțial, dar de la schimbarea vremii simt ca amorțesc din ce in ce mai tare si, mai mult, parca am si degetele umflate.
RMN din August(ultimul) arata ca totul este foarte bine.. oare se poate schimba atat de mult ceva in 4luni?
A trecut cineva prin asa ceva?
Ma gandesc deja la toate...cele...
Am in plan repetarea RMN si control in Ianuarie, dar pana atunci poate cineva aici are vreo idee..sau a trecut prin asa ceva.
In urma ei am ramas insa cu parestezii pe degetele arătătoare de la ambele mâini.
Am tot sperat sa treacă...au trecut parțial, dar de la schimbarea vremii simt ca amorțesc din ce in ce mai tare si, mai mult, parca am si degetele umflate.
RMN din August(ultimul) arata ca totul este foarte bine.. oare se poate schimba atat de mult ceva in 4luni?
A trecut cineva prin asa ceva?
Ma gandesc deja la toate...cele...
Am in plan repetarea RMN si control in Ianuarie, dar pana atunci poate cineva aici are vreo idee..sau a trecut prin asa ceva.
1 comentarii
Dupa o astfel de operatie este bine ca ati ramas numai cu acele parestezi la degete, nu se poate schimba in 4 luni mare lucru, trebue un timp mult mai mare cu multe exercitii de recuperare, aveti rabdare in citiva ani veti fi bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Parestezie la mana stanga
- 4Paresteziile sunt de natura neurologica
- 0parestezii coapsa dreapta
- 0Parestezii jumatatea stanga a corpului
- 1parestezie ca urmare a imobilizarii in aparat gipsat
- 0parestezie?
- 1Simptome bruste, amorteli, slabiciune, diaree, varsaturi, puls crescut
- 7slabiciune musculara si parestezii- senzatii la nivel muscular foarte deranjante
- 2Buna ziua!Am o problema!Fiori, simturi, zgaraieturi pe creer!
- 0Parestezii hemicorp drept
- 0Parestezie hemicorp stang si tulburare de pronuntie a cuvintelor
- 0Dureri picioare si parestezii degete picioare
- 1Posibil o parestezie?
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
- 0Parestezie cutanata
Mai multe informații despre: Paresteziile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: