neutrofile si limfocite
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de rau. Deoarece am un calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. Au iesit cu valori anormale urmatoarele:
NEU% neitrofile 42, 30 (val normale 50-75)
LYM% limfocite 47, 50 (val normale 20-45)
Si mi-a mai iesit in sumarul de urina glucoza cu valoarea 10.
In rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat foarte tare deoarece in ultimul timp am tot avut probleme.
Va multumesc!
Va rog sa ma ajutati cu aceste analize deoarece m-au speriat destul de rau. Deoarece am un calcul la rinichi, mi-am facut analizele de sange. Au iesit cu valori anormale urmatoarele:
NEU% neitrofile 42, 30 (val normale 50-75)
LYM% limfocite 47, 50 (val normale 20-45)
Si mi-a mai iesit in sumarul de urina glucoza cu valoarea 10.
In rest toate analizele au valori normale, insa acestea m-au speriat foarte tare deoarece in ultimul timp am tot avut probleme.
Va multumesc!
3 comentarii
limfocitoza usoara si neutropenia usoara sunt de obicei expresia unei infectii virotice recente.
Glucoza urinara trebuie sa fie 0, deci prezenta ei semnifica fie un diabet zaharat dezechilibrat fie o alterare a filtrului glomerular cu pierdere de glucoza(diabet renal). Trebuie repetat(sa nu fie doar o eroare de laborator sau de la un recipient murdar), apoi dozata glicemia si Hb glicozilata.
Glucoza urinara trebuie sa fie 0, deci prezenta ei semnifica fie un diabet zaharat dezechilibrat fie o alterare a filtrului glomerular cu pierdere de glucoza(diabet renal). Trebuie repetat(sa nu fie doar o eroare de laborator sau de la un recipient murdar), apoi dozata glicemia si Hb glicozilata.
buna ziua..am si eu o intrebare care ma nelamureste..
in urma unor analize de hematologie.. valoarea totala a leucocitelor este normala de 6.46. dar limfocitele au iesit de 53.60 ( limitele fiind 20-40 ), neutrofilele 34.3 ( limitele fiind 40-70). Hemacrotitul 35.62 ( limitele 37-47). In rest toate au iesit in limitele normale admise. Este vreun motiv de ingrijorare? Mentionez faptul ca am 20 ani, si sunt femeie.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand !
in urma unor analize de hematologie.. valoarea totala a leucocitelor este normala de 6.46. dar limfocitele au iesit de 53.60 ( limitele fiind 20-40 ), neutrofilele 34.3 ( limitele fiind 40-70). Hemacrotitul 35.62 ( limitele 37-47). In rest toate au iesit in limitele normale admise. Este vreun motiv de ingrijorare? Mentionez faptul ca am 20 ani, si sunt femeie.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai curand !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale - limfocite, sideremie
- 2Ajutor! Nivel scazut al limfocitelor
- 8Analize medicale
- 1LEUCOCITE 12.43X10^9, NEUTROFILE 7.82X10^9
- 0Interpretare analize sange
- 8neutrofile scazute brusc !
- 1rezultate sange - interpretare gresita?
- 1analize sange
- 0Explicatii analize medicale
- 0limfocite marite si granulocite scazute
- 0Analize- neutrofil scazut
- 1Analize de rutina: AST-TGO extrem de mare
- 0Au scazut limfocitele
- 0Analize - Neutrofil Scazut
- 0Rezultate analize...neutrofile scazute
- 0Analize care depistează cancerul
- 1Stare de rău fetita de 11 ani
- 1Nu stiu ce este
Mai multe informații despre: Limfocitele Neutrofile