interpretare analize - Limfocite scazute
![glp](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua!
Am 25 de ani si in urma unor probleme stomacale(diaree precedata de constipatie si dureri in partea stanga jos inaintea scaunului) m-am prezentat la medicul internist, medic ce m-a examiniat si mi-a recomandat niste investigatii.
Azi am ridicat analizele de sange in care am observat ca sunt cateva cifre in afara limitelor normale, respectiv:
Limfocite % 14, 8 (valoarea limfocitelor K/mL apare in limite, respectiv 1, 44)
Acid uric(kit 2) 7, 03 mg/dl
Colesterol HDL 40, 32 mg/dl
GPT/ALT(kit 8) 41, 57
Restul analizelor au iesit in limite normale (de ex trigliceridele 78 mg/dl, GOT/AST 23, 24 U/I)
La ecografia abdominala completa mi s-a spus ca splina e un pic marita 128/69 mm iar ficatul are dimensiuni de LS 55 mm si LD 140mm, restul fiind in limite normale.
Saptamana viitoare urmeaza sa-mi iasa si analiza scaunului, cand am si o programare la medic pentru interpretare, dar pana atunci as vrea sa stiu cat de grava e valoarea mica a limfocitelor si daca ar trebui sa ma prezint mai rapid la control.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Mentionez si ca de 3 luni am tinut un regim de slabire in care am consumat putina carne, incercand sa o inlocuiesc cu peste.
Am 25 de ani si in urma unor probleme stomacale(diaree precedata de constipatie si dureri in partea stanga jos inaintea scaunului) m-am prezentat la medicul internist, medic ce m-a examiniat si mi-a recomandat niste investigatii.
Azi am ridicat analizele de sange in care am observat ca sunt cateva cifre in afara limitelor normale, respectiv:
Limfocite % 14, 8 (valoarea limfocitelor K/mL apare in limite, respectiv 1, 44)
Acid uric(kit 2) 7, 03 mg/dl
Colesterol HDL 40, 32 mg/dl
GPT/ALT(kit 8) 41, 57
Restul analizelor au iesit in limite normale (de ex trigliceridele 78 mg/dl, GOT/AST 23, 24 U/I)
La ecografia abdominala completa mi s-a spus ca splina e un pic marita 128/69 mm iar ficatul are dimensiuni de LS 55 mm si LD 140mm, restul fiind in limite normale.
Saptamana viitoare urmeaza sa-mi iasa si analiza scaunului, cand am si o programare la medic pentru interpretare, dar pana atunci as vrea sa stiu cat de grava e valoarea mica a limfocitelor si daca ar trebui sa ma prezint mai rapid la control.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Mentionez si ca de 3 luni am tinut un regim de slabire in care am consumat putina carne, incercand sa o inlocuiesc cu peste.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ce-mi afecteaza marirea colesterolului?
- 6eroare analize medicale?
- 2limfocite scazute
- 2Interpretare analize
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 3Nivel scazut Limfocite
- 20interpretare analize-ajutor!
- 1Colesterol HDL mult prea mic
- 6Interpretare analize medicale
- 2Cum aflu daca si sotul meu are hepatita B?
- 0Interpretare analize medicale colesterol
- 6Trigliceride si colesterol foarte mari.
- 3rezultate analize
- 1Colesterol marit de cca. 9 ani
- 0Colesterol mare.. cum sa iau Ulei de peste Omega 3 si Cholesterol Blend SP-3?
- 0Colesterol mare...Crestor 20mg
- 2Tratament guta - acid uric valoare mica
- 19Colesterol HDL marit!!! Un răspuns va rog. Medicul de familie nu îmi Răspunde de 2 zile.
Mai multe informații despre: Colesterolul Acidul uric Limfocitele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Hipercolesterolemie familiala
- Hipercolesterolemia poligenica
- Guta
- Colesteroloza veziculei biliare (vezicula fragă)
- Hipolipidemia (hipocolesterolemia)
- Despre colesterol, cu dragoste
- Colesterolul și bolile cardiovasculare
- Regim hipercolesteromie si ateroscleroza
- Colesterolul
- Grăsimile dăunătoare sănătății
- Aportul zilnic maxim de grăsimi
- Ouăle cresc nivelul colesterolului din sânge?
- Oul crește riscul cardiovascular la pacienții cu diabet tip 2?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: