Nervoasa in primul trimestru de sarcina - afectarea dezvoltarii embrionului...?
Buna ziua! Tocmai ce am trecut de primul trimestru de sarcina si tin sa mentionez ca am avut o perioada foarte stresanta, am fost nervoasa si irascibila mai tot timpul, din pacate...
Nu locuim in tara si parca toate m-au acaparat - alti 2 copii, servici, casa. Ma tem sa nu fi afectat dezvoltarea copilului in aceasta perioada, stiu ca primul trimestru e cel mai critic. La ecografie, totul a iesit normal, dar ma gandesc la psihicul lui. Ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lamurire? Daca ati mai intalnit mamici in situatia mea, dar care au nascut copiii complet sanatosi din toate pct. de vedere?
Merci anticipat!
Nu locuim in tara si parca toate m-au acaparat - alti 2 copii, servici, casa. Ma tem sa nu fi afectat dezvoltarea copilului in aceasta perioada, stiu ca primul trimestru e cel mai critic. La ecografie, totul a iesit normal, dar ma gandesc la psihicul lui. Ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lamurire? Daca ati mai intalnit mamici in situatia mea, dar care au nascut copiii complet sanatosi din toate pct. de vedere?
Merci anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Stresul in timpul sarcinii
- 2Cineva in situatia mea?
- 4As dori medicamente antistres sunt recomandate ?
- 0Depresia si stare de nervozitate in sarcina
Mai multe informații despre: stresul in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: