Nelamuriri analiza WB Borellia IgG
Am facut testul WB Borellia IgG, cu rezultatl NEGATIV.
Totusi, la parametrii analizati, " p83" si "p41" au valori pozitive, restul parametrilor avand valori negative.
ce semnificatie are acest lucru? Mentionez ca am in antecedente o infectie cu ricketzia conori (febra butonoasa), tratata, cu valori actuale IGM si IgG negative.
Totusi, la parametrii analizati, " p83" si "p41" au valori pozitive, restul parametrilor avand valori negative.
ce semnificatie are acest lucru? Mentionez ca am in antecedente o infectie cu ricketzia conori (febra butonoasa), tratata, cu valori actuale IGM si IgG negative.
1 comentarii
daca ai fost muscata de capusa, dr de boli infectioase trebuie sa iti dea un tratament cu antibiotic, preventiv.
apoi uitate periodic sa vezi daca se formeaza inele concentrice in jurul muscaturii. daca apar, inseamna ca ceva ceva a fost dpdv al infectiei si dupa tratament evident va trebuie sa urmariti daca dispar acele inele concentrice. daca nu dispar, e semn ca trebuie sa vorbiti serios cu dr de boli infectioase. cautati pe net simptomele pe care sa le urmariti
apoi uitate periodic sa vezi daca se formeaza inele concentrice in jurul muscaturii. daca apar, inseamna ca ceva ceva a fost dpdv al infectiei si dupa tratament evident va trebuie sa urmariti daca dispar acele inele concentrice. daca nu dispar, e semn ca trebuie sa vorbiti serios cu dr de boli infectioase. cautati pe net simptomele pe care sa le urmariti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Rog, ajutor ! ma doare gatul, mai exact ma ustura, simt - seara mai ales- ganglionii reci
- 3Borelia sau boala Lyme
- 3borelioza
- 5Mama se simte rau din cauza tratamentului cu antibiotice pentru Borelia
- 0Boala Lyme (Borrelioza)
- 13Tulburare bipolara sau trezire spirituala?
- 8Lyme ori altceva?
- 3Analiza Borrelia Lyme
- 1analize borrelia
- 0Interpretare analize boala Lyme
- 223Lyme- borelioza!!! Este cineva bolnav?
- 18Lyme.Borrelia
- 0Test transformare limfocitara pentru borellia
- 5Borelia - ajutor!
- 0Ajutor !! Nu știu ce analize sa fac pentru Borelia
- 3Interpretare analiza ac.anti Borrelia burgdorferi IgG-cantitativ
- 8Borrelia!!!
Mai multe informații despre: Borelioza Lyme
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: